Volkswagen Bedrijfswagen financiering

Met uw keuze voor Financial Lease profiteert u van een fiscaal aantrekkelijke financiering met veel voordelen. Een belangrijk voordeel van Volkswagen Financial Lease is de toekomstige inruilwaarde van uw Volkswagen Bedrijfswagen.

Slim zakelijk rijden

Huiskes-Kokkeler biedt ook zakelijke Volkswagen Bedrijfswagen rijders een betrouwbare en transparante mobiliteits oplossing op maat. Zodat u altijd zonder zorgen mobiel en onderweg kunt zijn.

Kiest u voor Financial Lease dan kiest u voor een fiscaal aantrekkelijke financiering met veel voordelen. CarePort Financial Lease maakt bijvoorbeeld slim gebruik van de toekomstige inruilwaarde van uw Volkswagen Bedrijfswagen.

De toekomstige inruilwaarde van uw Volkswagen Bedrijfswagen wordt gebruikt voor het verminderen uw maandlasten. Dat is het grote voordeel van een CarePort Financial Leasecontract. Zo kunt u rekenen op een transparant Financial Leasecontract met overzichtelijke lage maandelijkse termijnen. Bovendien zijn de kosten fiscaal aftrekbaar.

De voordelen van CarePort Financial Lease op een rij:

  • Fiscaal aantrekkelijke financiering
  • Scherpe rentetarieven
  • Lage maandlasten dankzij hoge restwaarde
  • Altijd vaste maandlasten
  • Financiering speciaal voor auto’s
  • Deskundig advies van uw verkoper

Meer informatie.

Heeft u al een Volkswgen Bedrijfswagen uit voorraad op het oog? Op de pagina van de betreffende auto kunt via de financierings-calculator een indicatie krijgen van de mogelijke aanbetaling, slottermijn en het maandbedrag. Advies nodig? Neem dan contact op met onze verkoopadviseurs.