SEAT modellen

Bekijk hier het aanbod uit het SEAT-gamma. Of u nu een nieuwe of gebruikte SEAT zoekt, wij vinden de perfecte auto die bij u past.

De SEAT SUV's

Gaat u buiten de gebaande paden of begeeft u zich vaak in de stad? Met de SUV's van SEAT maakt het niks uit. Zowel de SEAT Arona, Ateca als Tarraco voelen zich overal thuis. Maak hieronder kennis met ze. 

Bekijk onze compacte SEAT modellen

De kenmerkende compacte SEAT modellen van SEAT: De SEAT Ibiza. ze gaat al even mee, maar biedt dat wat je van SEAT verwacht: strakke looks en een aansprekend design. Ontdek de SEAT Ibiza hieronder.

Bekijk alle SEAT plug-in hybrides

Naast de volledig elektrische modellen kunt u kiezen voor een plug-in hybride. Geniet een ruime actieradius van de benzinemotor voor lange afstanden en rijd volledig CO2-neutraal op korte afstanden. Rijdt u middellange afstanden? Dan zorgt de samenwerking tussen beide motoren voor een uiterst laag benzineverbruik. 

Bekijk de SEAT hatchbacks, stationwagons en MPV's

De SEAT Alhambra is niet meer nieuw leverbaar. Maar bent er naar op zoek? Neem dan contact met ons op. Uiteraard is onze voorraad SEAT Leon en SEAT Leon Sportstourer modellen zeer uitgebreid. 

CUPRA, de sportiefste divisie

Maak via de onderstaande button kennis met CUPRA!