SEAT zakelijk leasen

Filteren

Filteren

Auto zakelijk leasen bij Huiskes-Kokkeler

Ruime keuze voor de zakelijke rijder. Dat is waar we bij Huiskes-Kokkeler voor staan. Met onze merken Volkswagen, Audi, SEAT & Škoda hebben wij voor elke zakelijke rijder een interessant en rijk uitgerust model die aan de wensen en eisen van de zakelijke rijder van deze tijd voldoet. Wilt u graag weten of zakelijk leasen voordeliger is dan zakelijk kopen, lees hier dan meer over kopen of leasen.

Snel rijden uit voorraad

Dankzij onze ruime voorraad kunt u vaak snel de gewenste zakelijke lease auto uit voorraad vinden. Mocht uw gewenste auto niet op voorraad zijn, dan stellen we deze uiteraard graag voor u samen. Bekijk direct onze ruime Volkswagen, Audi, SEAT & Škoda voorraad. Ook voor het zakelijk leasen van Volkswagen Bedrijfswagens bent u uiteraard bij ons aan het juiste adres. 

HK Autolease

HK Autolease is dé leasemaatschappij van Twente, en onderdeel van de Huiskes-Kokkeler Autogroep. Met onze eigen leasemaatschappij kunnen wij onze klanten unieke diensten bieden, zoals LeaseSpecials, een Courantheidsklasse en ook de mogelijkheid tot het zakelijk leasen van fietsen. Zo kunnen wij op elk vlak dé mobiliteitspartner voor u zijn. 

Exclusieve auto’s bij Huiskes-Kokkeler

Bij Huiskes-Kokkeler bieden we de meest exclusieve modellen aan, zowel van de merken Audi en Volkswagen, als van overige merken. Daarnaast bieden we u topservice, zodat u bij ons optimaal kunt genieten en zo uw droom in vervulling laat gaan.

Naast het zakelijk leasen van uw exclusieve auto kunt u bij ons terecht voor het financieren, privé leasen, kopen, huren & verzekeren. Lees hier meer over de mogelijkheden in de exclusieve auto’s bij Huiskes-Kokkeler.