Kies daarom voor een SEAT SUV:

De stoere SUV wint steeds meer terrein onder Nederlandse automobilisten. Sports Utility Vehicles (SUV's) brengen u comfortabel naar elke bestemming - of dat nou de stad is of een ruiger landschap. Elke SEAT SUV heeft zijn eigen karakter. De Arona is compact en extra betaalbaar, de Ateca perfect voor in de stad en de Tarraco kenmerkt zich door luxe en ruimte. Voor welke u ook gaat – een SEAT SUV brengt u overal; veilig, comfortabel en in stijl.

De SEAT Arona:

De Arona is met zijn compacte afmetingen, moderne uitstraling en hoogwaardige techniek helemaal op zijn plaats in de stad. Tegelijkertijd is hij robuust en sportief genoeg voor avontuurlijke trips.

De stijlvolle Arona is verregaand te personaliseren en beschikt over de connectiviteitsfeatures en assistentiesystemen die doorgaans alleen in grotere modellen te vinden zijn. Bovendien is de SEAT Arona verkozen tot Lesauto van het Jaar 2020!

De SEAT Ateca:

De Ateca was de eerste SUV van SEAT, gepositioneerd tussen de Arona en de Tarraco. De SEAT Ateca bevat alle bekende SEAT elementen; de trapeziumvormige grille, de scherp gelijnde dorpels en de driehoekige lichtelementen. De perfecte allrounder.

De SEAT Tarraco:

In de buitengewoon ruime Tarraco komen typische SEAT-eigenschappen als design, gebruiksgemak, sportiviteit, comfort en kwaliteit samen. Afhankelijk van de gekozen uitvoering kunnen vijf of zeven inzittenden daarvan genieten in een licht, ruimtelijk interieur. De zevenzits uitvoering heeft een derde zitrij, die (evenals de tweede zitrij) eenvoudig is neer te klappen.

Geïnteresseerd?

Bent u geïnteresseerd in één van de SEAT SUV's, heeft u vragen of wilt u eens kennismaken? Neem gerust contact met ons op of loop binnen in onze SEAT showroom in Hengelo en Doetinchem. U bent van harte welkom!