Kopen incl. BTW

€ 24.990,-

Private leasen p/m v.a.

€ 369,-

Financieren p/m v.a.

€ 299,-

Bijtelling vanaf

€ 163,-

Arona FR Anniversary

In navolging van de Ibiza is de Arona er nu ook als extra dynamische FR Anniversary. Deze uitvoering voegt veel sportieve looks toe aan de Arona, waaronder 18 inch lichtmetalen velgen en kuipstoelen. Hij is nu tijdelijk extra scherp geprijsd vanaf € 31.950, inclusief € 1.000 voordeel. Profiteer nu want dit is een gelimiteerd model!

 

Vernieuwde SEAT Arona

De vernieuwde SEAT Arona is sportiever en strakker dan ooit tevoren. Ook is de Arona uitgebreid met een Xperience uitvoering voor een nóg stoerder design in de grille en bumper én een echte off-road look. Ook is hij voorzien van innovatieve technieken, zoals Full-LED. Lees verder over alle vernieuwingen van de Arona! 

Over de SEAT Arona

De SUV ‘made in Barcelona’ is met zijn compacte afmetingen, moderne uitstraling en hoogwaardige techniek helemaal op zijn plaats in de stad. Tegelijkertijd is hij robuust en sportief genoeg voor avontuurlijke trips.

De stijlvolle Arona is verregaand te personaliseren en beschikt over de connectiviteitsfeatures en assistentiesystemen die doorgaans alleen in grotere modellen te vinden zijn. Bovendien is de SEAT Arona verkozen tot Lesauto van het Jaar 2020! 

Het design is nu ook vernieuwd met verschillende details, zoals nieuwe verlichting rondom het rooster voor de luchtuitstroom. Deze is in verschillende kleuren verkrijgbaar. Daarnaast heeft de nieuwe Arona een sportief onderstel, een strakke wegligging en een gepersonaliseerde rijervaring met SEAT Drive Profile.

Ongekend dynamisch

De nieuwe SEAT Arona heeft een ongekend dynamisch design, waarmee hij zowel grenzen verkent, als grenzen verlegt. Want met zijn moderne features zorgt hij niet alleen voor een nóg stoerder design, maar ook voor meer comfort en veiligheid. Dit komt tot uiting in en nog veel meer rijplezier. Kies uw favoriete uitvoering, kleur en velgen!

Onze SEAT Arona voorraad

Bekijk hier de proefrit video met de Arona
Play

Bekijk hier de proefrit video met de Arona

Beschikbare uitvoeringen op de Arona

Technische specificaties

De SEAT Arona is verkrijgbaar in twee verschillende motor-uitvoeringen: de 70 kW/95 pk 5 versnellingen handgeschakeld en de 81 kW/110 pk 7 versnellingen DSG-automaat. De Arona heeft de volgende afmetingen:

Lengte4153 mm
Breedte1780 mm 
Hoogte1552 
Spoorbreedte vóór1503 mm
Spoorbreedte achter1486 mm
Draaicirkel10.6 m
Wielbasis2566 mm
Minimale kofferbak inhoud400 liter
Maximale kofferbak inhoud1.280 liter
Web Ready JPG-SEAT P2 2024 (4)

Brochure en prijslijst SEAT Arona

Interesse?

Geïnteresseerd of heeft u vragen? Neem gerust contact op of kom langs in onze SEAT showroom in Hengelo of Doetinchem. U kunt hem ook altijd zelf ervaren tijdens een proefrit, de koffie staat voor u klaar!