Kopen incl. BTW

€ 36.990,-

Private leasen p/m v.a.

€ 599,-

Bijtelling vanaf

€ 237,-

De Škoda Karoq

De Škoda Karoq is qua grootte de tweede SUV in het gamma van Škoda. De Karoq biedt u een compact pakket met daarin een stoere uitstraling en is standaard al uitgerust met slimme assistentiesystemen. De Škoda Karoq is meer dan alleen een stads-SUV, het is een SUV die zich ook thuis voelt wanneer het asfalt stopt. De Škoda Karoq is al zeer scherp geprijsd, al helemaal met de ruimte die het biedt.

Perfect voor de zaterdagfamilie

De Škoda Karoq heeft alles wat een familie zich kan wensen. De Karoq is een echte alleskunner, welke voldoende ruimte biedt aan het gezin. Dankzij de hoge zit, het optimale zicht en de standaard rijke uitrusting ga je met de Škoda Karoq comfortabel en onbezorgd op pad. Met de trekkracht zit het ook wel goed. De Karoq kan zonder problemen een caravan, aanhanger of paardentrailer voorttrekken. 

Škoda Elroq

Škoda heeft de elektrische opvolger van de Karoq aangekondigd: de Škoda Elroq. In de loop van 2024 wordt meer bekend gemaakt over deze auto.

Beschikbare uitvoeringen

Onze Škoda Karoq voorraad

De Škoda Karoq van binnen

Flexibele laadruimte

Het optionele VarioFlex-systeem zorgt voor ongekend veel mogelijkheden als Škoda Karoq rijder. Door dit optionele systeem is de achterbank van de Karoq zowel verschuifbaar als in neerklapbaar in drie delen. Dit zorgt ervoor dat u kunt genieten van een maximale inhoud van de laadruimte van 588 liter of wel 1.605 liter met een neergeklapte achterbank. U kunt zelfs wanneer nodig de achterste zitplaatsen verwijderen wat ervoor zorgt dat u gebruik kunt maken van wel 1.810 liter beschikbare ruimte. 

karoq3

Facelift: opgefrist design en nieuwe technologieën

Na de facelift is de Karoq van buiten aangescherpt en heeft de lat op technisch vlak verhoogd in zijn klasse. Zo beschikt de compacte SUV altijd over LED-technologie als het gaat om verlichting en een Cw-waarde (luchtweerstand) van slecht 0,30. Het interieur is leverbaar met het Eco-pakket en vele assistentiesystemen zoals Crew Protect Assist, Adaptive Cruise Control, Travel Assist, Adaptive Lane Assist en Area View. Standaard is de Karoq al voorzien van o.a.: Front Assist, City Emergency Braking, DAB+, digitaal instrumentarium en Wireless Smartlink-technologie. Bij de meeste uitvoeringen is Driving Mode select bestelbaar, middels deze optie kunt u het rijprofiel van uw Karoq zelf bepalen: Normal, Sport, Eco, Individual of Snow (Snow mogelijk op 4x4).

Škoda Adaptive Cruise Control
Play

Škoda Adaptive Cruise Control

Rijd je de Škoda Karoq Business Edition Plus, dan geniet u van de adaptive cruise control functie! Om te voorkomen dat u ongemerkt te hard rijdt, gebruik je Škoda Adaptive Cruise Control. Het systeem anticipeert op uw voorliggers en zal automatisch remmen of accelereren.

Škoda Karoq Private Lease

Zorgeloos rijden voor een vast bedrag per maand? Kies dan voor private lease. Zo rijdt u voor een vast bedrag per maand een nieuwe Škoda Karoq. Kies voor zekerheid met het Private Lease Keurmerk. Weten of dit interessant voor u is? 

Škoda Karoq Zakelijke Lease

Voor zakelijke lease van de Škoda Karoq bent u bij ons altijd aan het juiste adres. Wij hebben altijd wel een interessant zakelijk lease aanbod. Weten of er wat voor u tussen zit? Bekijk snel ons zakelijke lease aanbod voor de Škoda Karoq!

skoda-karoq-exterieur-11

Download de prijslijst en de brochure

Over de Škoda Karoq

De Škoda Karoq  is de middelste van 3 SUV's van Škoda. Een complete SUV met voldoende ruimte voor het gezin. De Karoq is eind 2017 op de markt gekomen als vervanger van de Škoda Yeti, welke sinds 2009 leverbaar is geweest. De Škoda Karoq wordt tussen het kleinere broertje de Kamiq en de grotere broer de Kodiaq gepositioneerd. 

Motoren

De Škoda Karoq is te bestellen met krachtige benzine motoren. Hierbij heeft u de keuze uit een 6 versnelling handbak of 7-traps DSG. Alle varianten worden geleverd met de zuinige Greentech motor.

Benzine
1.0 TSI Greentech (85kW / 115pk) 6 versn. Handgeschakeld
1.5 TSI Greentech (110 kW / 150pk) 6 versn. Handgeschakeld
1.5 TSI Greentech (110 kW / 150pk) 7 versn. DSG