Škoda modellen

Bekijk hier alle Škoda modellen die we kunnen leveren. Of u nu een nieuwe of gebruikte Škoda zoekt, wij vinden de perfecte auto die bij u past.

De Škoda SUV's

In het SUV segment heeft u de keuze uit vijf SUV modellen. De meest compacte SUV is de Škoda Kamiq. Een echte stads-SUV. De Karoq is de grotere broer van de Kamiq en heeft een extra stoere uitstraling. De ruimste SUV is de Škoda Kodiaq welke zelfs ruimte biedt voor 7 inzittenden. Nog zo'n alleskunner is de elektrische Enyaq en Enyaq Coupé. Kies hieronder één van de SUV's en lees meer. 

Alle elektrische Škoda modellen

Ook modellen met een elektrische aandrijving vindt u bij Škoda. Zo is er de 100% elektrische Škoda Enyaq iV en Škoda Enyaq Coupé iV. Bekijk alle elektrische modellen hieronder.

De compacte Škoda modellen

Ook in het compacte segment is er een keuze te maken voor u. Van de Škoda Fabia tot de station variant de Fabia Combi en de nieuwste in dit segment, de Škoda Scala.

Onze ruimste Škoda hatchback/sedan en stationwagon modellen

Het segment waarin Škoda altijd een ruime keuze heeft. Van de Škoda Octavia en Superb tot de stationwagon uitvoeringen: de Octavia Combi en Superb Combi. Veel ruimte en erg praktisch dankzij de rijke uitrusting en slimme opties.