Kopen incl. BTW

€ 32.990,-

Private leasen p/m v.a.

€ 539,-

Bijtelling vanaf

€ 230,-
vernieuwdeskodaoctaviasportline2024-2

Nieuwe Škoda Octavia Combi in 2e kwartaal

De vernieuwde Škoda Octavia (Combi) wordt in het 2e kwartaal verwacht op de Nederlandse markt. 

Lees alles wat we tot nu toe weten over de nieuwe Škoda Octavia via de button hieronder en bekijk de nieuwe moderne look met een nieuwe grille, bumpers en infotainmentsysteem. 

De Škoda Octavia Combi

Dankzij het nieuwe ontwerp heeft de Octavia nog meer emotie; het nieuwe interieurconcept combineert uitstekende functionaliteit met hoogwaardige materialen. De nieuwe generatie heeft Full-LED matrix koplampen en een nieuw stuurwiel met twee spaken. Ook is de nieuwe Octavia Combi leverbaar met een head-up display. Deze projecteert informatie op de voorruit. Verder is de Virtual Cockpit uitgebreid en is de nieuwe Octavia Combi leverbaar met twee 10 inch schermen.

De ideale gezinsauto van Škoda

De Octavia Combi is dé gezinsauto in het modelaanbod van Škoda. De nieuwe Octavia Combi heeft naast het nieuwe ontwerp ook nu zijn stijlvolle uiterlijk en ruimte aan de binnenkant behouden: het kenmerk van een ideale stationwagon voor het gezin. De capaciteit van de kofferbakruimte bedraagt standaard maar liefst 640 liter, en bij een neergeklapte achterbank zelfs 1700 liter.

Overige Octavia modellen

Ervaar de Octavia Combi

Onze Octavia Combi voorraad

Technische gegevens

De Octavia Combi is in alle opzichten een veilige auto en beschikt hij over de nieuwste technieken. Met Crew Protect Assist worden de inzittenden voorbereid op een botsing, waarbij het raam en de zonnedak sluiten. Tevens beschikt de Octavia Combi over maar liefst negen airbags. Daarnaast laat Area View u via het middelste scherm rondom de auto kijken, ook tijdens het rijden en parkeren. Met de Side Assist wordt de dode hoek bewaakt tot op een afstand van 70 meter.

Interieur

In het middenconsole, het dashboard en deurbekleding zijn een geheel nieuwe designtaal te vinden. De lijnen en kleuren van het dashboard zijn opgebouwd uit meerdere lagen en zijn in de kenmerkende vorm van de grille. De Octavia Combi beschikt over een verfijnde virtual cockpit en twee 10 inch schermen, waarmee de interieurruimte wordt uitgelicht.

Het middenconsole beschikt over een tuimelschakelaar voor de transmissie, welke gebruik maakt van shift-by-wire-technologie. Deze communiceert de gewenste stand van de DSG. Om het plaatje helemaal compleet te maken, heeft de Octavia Combi (optioneel) zelfs nog een Head-up display, waardoor uw ogen continu op de weg kunnen blijven gericht met een projectie in de voorruit voor bijvoorbeeld navigatie

Meer over de File assist in de Octavia
Play

Meer over de File assist in de Octavia

Beschikbare Octavia uitvoeringen

skodaoctaviacombi

Brochure en prijslijst Škoda Octavia Combi

Over de Škoda Octavia Combi

De Škoda Octavia Combi is een veelzijdige stationwagon welke doordeweeks uitermate geschikt is voor zakelijk gebruik en in het weekend en met vakanties een ideale reisauto is om er met het hele gezin op uit te trekken.  Over de hoeveelheid ruimte die de Škoda Octavia Combi biedt is al vaak gesproken: met standaard 640 liter bagageruimte is hij de ruimste in het C-segment. De Octavia Hatchback doet het met slechts 30 liter minder ook uitermate goed.