Waarom een SUV van Škoda?

De SUV modellen van Škoda geven een natuurlijk gevoel van veiligheid en praktisch comfort. De Kamiq, Karoq, Kodiaq, EnyaqiV en Enyaq Coupé iV hebben een avontuurlijk design en zijn enorm populair door de stoere looks en hun veelzijdigheid. De SUV's zijn geschikt voor zakelijk en particulier gebruik, in de stad en in de natuur en hebben allemaal hun eigen karakter die bij iedereen zal passen.

karoq-scout-20

Škoda Karoq

Kijk en oordeel zelf. De Škoda Karoq heeft een krachtig postuur en een stoere uitstraling die samen verpakt zijn in een compacte SUV. Onderschat 'm niet, het is een echt SUV op alle fronten en is afgeladen met slimme assistentiesystemen en features. 

KODIAQ (11)

Škoda Kodiaq

De Škoda Kodiaq dankt zijn naam niet voor niets aan de Kodiakbeer. Op alle gebieden is deze SUV beresterk en klaar voor ieder terrein die het moet trotseren. Er is plek voor vijf of zelfs 7 inzittenden en zit boordevol met allerlei veiligheidsfeatures. 

SKO1912-01 Q4 acties SKODA - PL acties - beeld - 500x300px3

Škoda Kamiq

De nieuwe stads-SUV is compact van formaat en multidisciplinair inzetbaar. Het verpakt de klassieke voordelen van een SUV samen met dynamische rijeigenschappen van een compacte coupé. De Kamiq biedt veel ruimte gecombineerd met moderne assistentie- en infotainmentsystemen. 

Hero ENYAQ

Škoda Enyaq iV

De eerste volledig elektrische SUV van Škoda is niet alleen ruim, maar bezit ook veel trekkracht en moderne technologie met daarnaast een riante actieradius. De Enyaq iV werd zelfs bekroond tot Zakenauto van het Jaar 2023. 

ENYAQ Coupé iV

Škoda Enyaq Coupé iV

De naam zegt het al: de coupé-versie van de Enyaq iV. Even ruim, dezelfde trekkracht, maar een net iets ander uiterlijk. Daarnaast heeft de Enyaq Coupé iV een extra sportieve uitvoering met de RS. Ook dit model is volledig elektrisch. 

vision7s-6927-m

Škoda Vision 7S

Het nieuwste studiemodel van Škoda dat wordt verwacht in 2026 is een toekomstbeeld op het autonoom rijden met een volledig elektrische zevenzitter. Met zijn unieke design van binnen en buiten belooft het model veel goeds.