Waarom een SUV van ŠKODA?

De SUV modellen van ŠKODA geven een natuurlijk gevoel van veiligheid en praktisch comfort. De KAMIQ, KAROQ en KODIAQ hebben een avontuurlijk design en zijn enorm populair door de stoere looks en hun veelzijdigheid. De SUV's zijn geschikt voor zakelijk en particulier gebruik, in de stad en in de natuur en hebben allemaal hun eigen karakter die bij iedereen zal passen.

ŠKODA KAROQ

Kijk en oordeel zelf. De ŠKODA KAROQ heeft een krachtig postuur en een stoere uitstraling die samen verpakt zijn in een compacte SUV. Onderschat 'm niet, het is een echt SUV op alle fronten en is afgeladen met slimme assistentiesystemen en features. 

ŠKODA KODIAQ

De ŠKODA KODIAQ dankt zijn naam niet voor niets aan de Kodiakbeer. Op alle gebieden is deze SUV beresterk en klaar voor ieder terrein die het moet trotseren. Er is plek voor vijf of zelfs 7 inzittenden en zit boordevol met allerlei veiligheidsfeatures. 

ŠKODA KAMIQ

De nieuwe stads-SUV is compact van formaat en multidisciplinair inzetbaar. Het verpakt de klassieke voordelen van een SUV samen met dynamische rijeigenschappen van een compacte coupé. De KAMIQ biedt veel ruimte gecombineerd met moderne assistentie- en infotainmentsystemen.