Met trots kunnen wij u vertellen dat wij vanaf heden een officiële Audi Sport dealer zijn. U kon al bij ons terecht voor jong gebruikte RS en R8 modellen, nu kunnen wij u als eerste de nieuwste modellen bieden uit de Audi Sport range. 

Met Audi Sport staat performance en dynamiek voorop. Audi Sport staat niet alleen voor de RS-modellen en de Audi R8, maar ook voor verschillende autosportactiviteiten van Audi. Denk aan de Dakar-rally in 2022 en een jaar later de 24 Uren van Le Mans. Niet te vergeten is de Audi driving experience, waar Audi zorgt voor rijtrainingen met deze krachtige wagens. Audi staat ook bekend om hun exclusieve merkbeleving. Bent u eigenaar van een RS- of R8-model? Dan maakt u voor, tijdens en na uw aankoop deel uit van de wereld van Audi Sport.  

rslogo

Meer vraag, meer aanbod

De rol van Audi Sport wordt door de jaren heen steeds belangrijker in de auto wereld. In ons land en daarbuiten, is er steeds meer vraag naar de sportieve high-end auto's. Hier moet natuurlijk op in worden gespeeld. Daarom wordt het netwerk van Audi Sport-dealers vergroot met diverse specialisten die alle kennis van Audi RS- en R8-modellen met u kunnen delen.  

Audi RS e-tron GT

Exclusief te koop

Naast de uitbreiding van de Audi Sport-dealers, zijn de nieuwe RS-modellen van Audi exclusief te koop bij Huiskes-Kokkeler. Ons assortiment van de RS-modellen wordt nog eens vergroot met de nieuwe Audi RS e-tron GT. Deze sportieve wagen is het eerste compleet elektrisch aangedreven RS-model dat Audi Sport kent. Naast deze nieuwe sportwagen, verwachten wij later dit jaar de nieuwe Audi RS 3 Sportback en Audi RS 3 Limousine bij ons in de showroom.

Jong gebruikte modellen

Naast het leveren van nieuwe showroommodellen, getrainde medewerkers en RS-demo's, stellen wij ook jonggebruikte RS-modellen beschikbaar. Deze 'Jahreswagens' zijn zakenauto's die kort na een Duits dienstverband leverbaar zijn voor nieuwe én bestaande klanten. Deze 'Jahreswagens' en andere occasions zijn ook via de algemene Audi-dealers leverbaar.