Nu te bestellen

De nieuwe Audi Q4 e-tron heeft grote stappen gezet en is een ultieme sensatie binnen het elektrisch rijden! Met een krachtig 77 kWh accupakket en een hyper-efficiënte aandrijflijn, biedt deze vernieuwde elektrische SUV van Audi een verbazingwekkende actieradius tot wel 547 kilometer**. Daarnaast is het opladen nu sneller dan ooit tevoren, met tot 175 kW voor onze quattro-versies, wat betekent dat u in slechts 28 minuten* kunt opladen van 10% naar 80%!

Maar daar houdt het niet op, want de Audi Q4 e-tron is nu nóg krachtiger en biedt een ongeëvenaarde rijervaring dankzij zijn aangepaste onderstel. En het mooiste van alles is ook nog dat de prijzen extra zijn aangescherpt, waardoor u al kunt instappen in de nieuwe Audi Q4 45 e-tron vanaf slechts € 54.865*. Kies voor Audi en beleef de toekomst van krachtig elektrisch rijden bij Huiskes-Kokkeler!

audiq4sportbacke-tron1

Krachtiger, comfortabeler en veiliger

In de vernieuwde Audi Q4 e-tron line-up komen kracht, luxe en veiligheid samen voor een ongeëvenaarde rijervaring! Eenmaal achter het stuur van de Audi Q4 45 e-tron ervaart u een ongekende kracht met zijn gloednieuwe 210 kW/286 pk sterke elektromotor. En voor nog meer grip en sportieve prestaties kunt u kiezen voor de optionele quattro vierwielaandrijving. Daarnaast kunt u nog kiezen voor meer kracht met de Q4 55 e-tron, met 250 kW/340 pk. Deze is standaard uitgerust met quattro en zorgt met zijn verfijnde onderstelafstemming voor ultiem comfort en ongekend rijplezier. Dit gaat perfect gepaard met een ongekend hoog veiligheidsniveau. En als kers op de taart, introduceert de Audi Q4 een innovatieve active lane assist-functie, die u via de Audi virtual cockpit en het augmented reality head-up display laat weten wanneer u veilig van rijbaan kunt wisselen. Zo blijft u altijd in controle!

Meer luxe

De gloednieuwe Q4 e-tron heeft nu meer te bieden dan zijn voorgangers, want met Audi MMI navigatie plus, Audi connect Navigatie & Entertainment, comfortabele stoelverwarming en een handige automatisch te openen en te vergrendelenachterklep, zijn nu standaard inbegrepen. Maar dat is nog niet alles! U kunt zelfs kiezen voor onze unieke 'character sound' optie, waarmee de Q4 e-tron zich op lage snelheden opvallend onderscheidt van de rest van het verkeer.

Keuze uit drie editions

Ontdek de Audi Q4 e-tron en Q4 Sportback e-tron Edition-uitvoering, die standaard worden geleverd met 19 inch lichtmetalen velgen in een opvallend 5-arm design, heldere LED-verlichting, een geavanceerd volautomatisch airconditioningsysteem, interieurvoorverwarming/-ventilatie voor maximaal comfort, een multifunctioneel lederen stuur met een sportieve afgevlakte onderzijde. Daarnaast bent u altijd online verbonden dankzij de Audi smartphone interface en bnet u voorzien van uitgebreide veiligheidsvoorzieningen, zoals Audi Lane Departure Warning, Audi Pre Sense Front, parkeerhulp achter, en een effectief alarmsysteem. En dat te bedenken dat het “slechts”de standaarduitvoering is.

Advanced edition

Wilt u nóg meer luxe en geavanceerde technologieën, dan is de Audi Q4 e-tron Advanced edition precies wat u zoek, want deze heeft standaard LED Matrix-verlichting, een opvallend doorlopend LED-verlichtingsdesign aan de achterzijde en dynamische richtingaanwijzers voor extra flair. Daarnaast zijn er speciale lichtmetalen velgen onder de Q4 e-tron geplaatst met een sportieve 5 W-spaak aero-styling, heeft hij ultracomfortabele sportstoelen, een lichtpakket voor extra veel sfeer én verfijnde aluminium afwerkingsdetails die de perfectie benadrukken.

S edition

Tot slot is er voor de de liefhebbers van luxe én sportiviteit, de S edition, waar luxe gecombineerd wordt met kracht en stijl. De 20 inch lichtmetalen velgen vallen direct op, evenals de sportief-markante elementen van het S line exterieur en het S line interieur. Met functies zoals Audi drive select, een sportief onderstel en progressieve stuurinrichting, leveren de S editions ook nog eens extra rijplezier op. Ervaar zelf de pure luxe, technologie en sportiviteit in één pakket!

audiq4sportbacke-tron2-2

Meerwaarde compleet: Audi Q4 e-tron vanaf € 54.865*

De Audi Q4 e-tron is een model waarbij "meer" de standaard is. Met prijzen die beginnen bij slechts €54.865* voor de Q4 45 e-tron Edition (Sportback begint bij €56.915*), is deze auto nu verleidelijker dan ooit tevoren. Voor ultieme luxe stapt u in de Audi Q4 45 e-tron Advanced edition, beschikbaar als SUV vanaf €57.865* (Sportback vanaf €59.915*). Of kies voor de topklasse met de Audi Q4 45 e-tron S edition, die begint bij €60.365* (Sportback: €62.415*).

audiq4e-tron1-4

Bestel hem nu

Wat deze Audi echt bijzonder maakt, is de krachtige 250 kW/340 pk aandrijflijn met quattro vierwielaandrijving, welke beschikbaar is in zowel de Advanced edition, als de S edition. Configureer op Audi.nl de Q4 e-tron waar u van droomt en bestel hem nu bij Huiskes-Kokkeler!

En dat is nog niet alles! Elk model van de Audi Q4 e-tron wordt geleverd met twee jaar fabrieksgarantie en acht jaar garantie op de hoogvoltaccu (of tot maximaal 160.000 km) en tot wel 7 jaar aan zorgeloos onderhoud. Dus waar wacht u nog op? Ervaar de toekomst van autorijden met de Audi Q4 e-tron!

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Genoemde prijzen betreffen consumentenadviesprijzen. Het staat dealers en servicepartners vrij eigen verkoopprijzen en kortingen te hanteren. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.

* Alle prijzen vermeld in dit nieuwsbericht zijn, tenzij anders vermeld inclusief BTW en BPM, kosten rijklaarmaken, recyclingbijdrage en legeskosten. Zie voor verkoopinformatie audi.nl.

** Het genoemde aantal kilometers is de theoretische maximale actieradius volgens de WLTP testsystematiek. Deze maximale actieradius kan onder meer worden beïnvloed door de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en -conditie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag.