Enschede vestiging nieuw

Huiskes-Kokkeler Enschede gaat verhuizen

• Onze showroomactiviteiten in Enschede zijn per direct verhuisd naar onze andere vestigingen;
• De werkplaatsreceptie in Enschede is vanaf 3 mei verhuisd naar De Reulver 20. Dit is tevens ons schadeherstelbedrijf (A.A.S. Hanterink).

Sluiting verkoopactiviteiten in Enschede

De verkoopactiviteiten in onze vestiging Enschede hebben wij de laatste jaren getransformeerd van dealershowroom naar ‘private lease store’; dé vestiging voor voordelig private leasen en private lease occasions. Ondanks het succes hiervan, zijn onze verkoopactiviteiten in Enschede niet voldoende toekomstbestendig gebleken, gelet op verplichte investeringen en ontwikkelingen. Daarom hebben wij besloten om de verkoopactiviteiten in Enschede per direct te sluiten en deze verkoopactiviteiten te concentreren in onze andere vestigingen (Hengelo, Almelo en Oldenzaal).

Werkplaats blijft in Enschede (nieuw adres!)

Wij vinden het belangrijk dat een dealergarage voor onderhoud en reparaties in de buurt blijft. Daarom blijft onze werkplaats gevestigd in Enschede, met uw vertrouwde monteurs en service-adviseurs. Het enige wat er verandert is het adres. De werkplaatsactiviteiten zullen namelijk vanaf 3 mei samengevoegd worden met ons nabijgelegen schadeherstelbedrijf: A.A.S. Hanterink (ongeveer 200 meter vanaf de oude vestiging aan de Buurserstraat).

Nieuw adres werkplaatsreceptie Enschede:

Huiskes-Kokkeler Service / A.A.S. Hanterink
De Reulver 20, 7544 RT Enschede
053-480 84 14

Heeft u vragen?

Wij begroeten u graag op onze nieuwe locatie(s), u bent van harte welkom!

Heeft u vragen over deze wijziging? Neem gerust contact op via onderstaande button. Of bel 074-255 41 41 / 053-480 84 14.