Huiskes-Kokkeler Autogroep

Huiskes-Kokkeler Autogroep is met 5 vestigingen in Hengelo, Almelo, Enschede en Oldenzaal de grootste dealer in Volkswagen-, Audi-, SEAT-, en Škoda personenauto's en Volkswagen Bedrijfswagens in Twente. Met vestigingen in Doetinchem en Aalten is Huiskes-Kokkeler ook dealer van de Achterhoek voor deze merken.

Daarnaast hebben wij nog vier schadeherstel-bedrijven: HKA Autoschade in Almelo, Hanterink Autoschade in Enschede, Siebelink Autoschade in Doetinchem en Autoschade Albert Kip in Oldenzaal. We beschikken ook over een universele leasemaatschappij (HK Autolease), een eigen autoverhuurbedrijf (HK Autoverhuur) en een centrum voor bedrijfswageninrichtingen (BWI Twente).

Huiskes-Kokkeler Autogroep
Play

Huiskes-Kokkeler Autogroep

Medewerkerstevredenheid

Huiskes-Kokkeler is een bedrijf wat haar medewerkers beschouwt als de belangrijkste factor voor succes. Huiskes-Kokkeler biedt de medewerkers uitdagend werk in een prachtige commerciële en technische omgeving. Een medewerkerstevredenheidsonderzoek bleek dit te bevestigen.

Vestigingen

Huiskes-Kokkeler heeft tien vestigingen, verdeeld over Hengelo, Doetinchem, Almelo, Enschede, Oldenzaal en Aalten. Hiermee zijn wij dé mobiliteitspartner van Oost-Nederland en tevens de grootste dealer in personenauto’s en bedrijfswagens in Twente en Achterhoek.

Kernwaarden

Huiskes-Kokkeler Autogroep staat voor klantgerichtheid, innovatie, passie en doelgerichtheid. Dit is wat ons uniek en authentiek maakt op het gebied van mobiliteit.

BREEAM certificering

Onze SEAT en Škoda showrooms in Doetinchem zijn gemoderniseerd. Naast de architectonische eisen van onze fabrikanten, hebben we ingezet op duurzaamheid in alle fasen van het bouwproces en erna. Daarmee komt het gehele pand in aanmerking voor een BREEAM-NL certificering (keurmerk voor duurzaamheidsprestaties). Lees hier ons volledige BREEAM rapport voor meer details!