Huiskes-Kokkeler Autogroep

Huiskes-Kokkeler Autogroep is met 5 vestigingen in Hengelo, Almelo, Enschede en Oldenzaal de grootste dealer in Volkswagen-, Audi-, SEAT-, en ŠKODA personenauto's en Volkswagen Bedrijfswagens in Twente. Daarnaast hebben wij nog twee schadeherstel-bedrijven: HKA Autoschade in Almelo en Hanterink Autoschade in Enschede. We beschikken ook over een universele leasemaatschappij (HK Autolease), een eigen autoverhuurbedrijf (HK Autoverhuur) en een centrum voor bedrijfswageninrichtingen (BWI Twente).

Huiskes-Kokkeler Autogroep
Play

Huiskes-Kokkeler Autogroep

Medewerkerstevredenheid

Huiskes-Kokkeler is een bedrijf wat haar medewerkers beschouwt als de belangrijkste factor voor succes. Huiskes-Kokkeler biedt de medewerkers uitdagend werk in een prachtige commerciële en technische omgeving. Een medewerkerstevredenheidsonderzoek bleek dit te bevestigen.

Vestigingen

Huiskes-Kokkeler Autogroep heeft vijf verschillende vestigingen. Hiermee zijn wij de grootste dealer in personenauto's en Volkswagen Bedrijfswagens in Twente.

Kernwaarden

Huiskes-Kokkeler Autogroep staat voor klantgerichtheid, innovatie, passie en doelgerichtheid. Dit is wat ons uniek en authentiek maakt op het gebied van mobiliteit.