Tank en Was Aalten

Als totaalaanbieder op het gebied van mobiliteit beschikken wij ook over een tank- en wascentrum. Bij Tank & Was Aalten bent u van harte welkom voor een snelle tankbeurt of een uitgebreide pauze. Daarnaast beschikken wij ook over een recent vernieuwde en zeer moderne (ketting) wasstraat. 

Tankshop

Voor een snelle tankbeurt of een uitgebreide pauze bent u bij ons in Aalten aan het juiste adres. In ons tankstation kunt u onder het genot van bijvoorbeeld een kop koffie en wat lekkers even rustig bijkomen van een lange rit. Naast allerlei versnaperingen verkopen wij ook bloemen en staatsloten. 

Duitse broodjes

Iedere zondag kunt bij ons genieten van lekkere verse Duitse broodjes, deze zijn afkomstig van de Duitse bakker. 

Wasstraat Aalten

Onze wasstraat is compleet vernieuwd en klaar voor de toekomst! Wij beschikken over een kettingwasstraat met een installatie van WashTec. Wasstraten die door een ketting worden voortgetrokken zijn nauwkeuriger en bieden meer mogelijkheden. Zo biedt onze wasstraat o.a. ook de mogelijkheid dat de bodem van uw auto grondig gereinigd wordt. 

U kunt ons ook telefonisch bereiken via tel. 0543 466 629

Openingstijden

Tankstation

maandag - vrijdag: 06:00 - 21:00

zaterdag: 07:00 - 20:00

zondag: 08:00 - 20:00

 

Wasstraat

maandag - zaterdag: 08:00 - 18:00

zondag: 10:00 - 17:00

*uitgezonderd feestdagen

 

Openingstijden feestdagen:

Aangepaste openingstijden:

24 december: 08:00-18:00
31 december: 08:00-18:00


 

Onze wasprogramma's

Brons: € 9,50

Zilver: € 11

Goud: € 12,50

Platina: € 14

✓ Handmatige voorwas✓ Handmatige voorwas✓ Handmatige voorwas✓ Handmatige voorwas
✓ Wassen✓ Actief schuim✓ Bodemreiniging✓ Bodemreiniging
✓ Velgenreiniging✓ Wassen✓ Actief schuim✓ Actief schuim
✓ Koudwasbehandeling✓ Velgenreiniging✓ Wassen✓ Wassen
✓ Drogen✓ Koudwasbehandeling✓ Velgenreiniging✓ Velgenreiniging
 ✓ Drogen✓ Koudwasbehandeling✓ Hardwax powerplus
  ✓ Drogen✓ Drogen
  En voor u: koffie of theeEn voor u: koffie of thee

* Voor bussen geldt een meerprijs van € 2 per wasprogramma

Specificaties van onze wasstraat

Onze wasstraat in Aalten beschikt over de volgende specificaties:

  • Maximale doorrijhoogte: 2.13 meter
  • Aantal programma's: 4
  • Aantal wasboxen: 3
  • Stofzuigers met extra zuigkracht aanwezig: Ja
  • Voor bussen geldt een meerprijs van € 2,- per programma

Wasboxen en stofzuigers

Wast u liever zelf de auto? Dan is dat uiteraard ook mogelijk. Wij hebben in Aalten de beschikking over drie wasboxen waarmee u uw voertuig weer blinkend schoon kunt maken. Onze wasboxen zijn ideaal voor auto's die voorzien van bijvoorbeeld een glascoating en hierdoor niet geschikt zijn om in de wasstraat te wassen. Daarnaast kunnen onze wasboxen ook van pas komen bij het schoonmaken van bijvoorbeeld uw (cross)motor en mountainbike. Een wasbox wordt geactiveerd middels een euromunt en biedt diverse mogelijkheden zoals afspoelen, voorwassen, inschuimen, wasborstel en wax. 

Met de extra krachtige stofzuigers, kunt u uw auto volledig uitzuigen. Wij raden u aan eerst de matten uit te kloppen op onze mattenklopper, waarna u de bodemruimte, bekleding en opbergvakken in uw auto geheel kunt uitstofzuigen. Eventueel kunt u daarna nog de matten nazuigen, indien niet al het vuil is verwijderd met het mattenkloppen. De stofzuiger is te activeren middels een euro munt, wat voldoende is om het passagiersgedeelte van te stofzuigen. Wij raden u wel aan daarvoor al wat voorbereidingen te treffen, zoals het kloppen van de matten. Munten voor de stofzuiger zijn te wisselen in onze shop. 

AdBlue tanken

Nieuw bij ons tankstation in Aalten: de mogelijkheid om zelf AdBlue te tanken, met onze AdBlue tank. Veel dieselauto's hebben tegenwoordig een AdBlue aanvulling en dankzij deze nieuwe pomp is het nu eenvoudig te combineren met een reguliere tankbeurt of bezoek aan Tank & Was Aalten. Daarnaast is het ook voordeliger dan het vullen middels een jerrycan. 

Let op: vul uw AdBlue tijdig, dit voorkomt stilvallen van de auto. Tank alleen AdBlue in het juiste reservoir (niet uw brandstoftank) en als uw auto hiervoor geschikt is. Verkeerd gebruik kan leiden tot onherstelbare schade.