Huiskes-Kokkeler, supporter van sport:

FC-Twente-sponsoring

FC Twente

Wij zijn trotse mobiliteitspartner én sponsor van FC Twente! FC Twente is sinds 1965 een begrip in Twente en Enschede. Met het landskampioenschap in de Eredivisie in 2010 is FC Twente een succesvolle club in Nederland. Lijkt het u leuk om eens een wedstrijd bij te wonen? Laat dan uw gegevens achter en wie weet zit u binnenkort in De Grolsch Veste!

Graafschap x HK

De Graafschap

Wij zijn trotse sponsor van De Graafschap. De Graafschap is een voetbalclub uit De Achterhoek, opgericht in 1954. De Graafschap is een écht begrip wanneer gesproken wordt over Achterhoeks voetbal. De Graafschap heeft De Vijverberg als thuisbasis en het voetbal is hier bij te wonen. Lijkt het u leuk om eens een wedstrijd bij te wonen? Laat dan uw gegevens achter en wie weet zit u binnenkort in De Vijverberg!

Heracles-sponsoring

Heracles

Wij zijn trotse sponsor van Heracles Almelo. Heracles is opgericht in 1903 en behoort tot een van de oudste voetbalverenigingen in Nederland. Het is een club met een rijke historie waarin er twee landskampioenschappen voorkomen in 1927 en 1941.