In het Audi RS team verzorgt Mirko het aanbod in de showroom. Hierbij zorgt Mirko samen met zijn collega's ervoor dat de gewenste auto's in de showroom staan, zodat er kan worden ingespeeld op de wensen van de klant. "Het blijft een mooie uitdaging om uit de tal van mogelijke samenstellingen, de juist gespecificeerde Audi voor de klant te vinden." 

Auto's, motoren en snelheid

Mirko Brus is sinds zijn kinderjaren al gek op alles wat met auto's, motoren en snelheid heeft te maken. Deze passie loopt als een rode draad door zijn leven: opleiding, hobby en werkleven staat in het teken hiervan. Tijdens de studie is Mirko direct de autowereld ingedoken als monteur, vervolgens werkplaatsmanagement gestudeerd en tot slot naar de IVA Driebergen gegaan. In zijn vrije tijd zocht Mirko de snelheid op door jarenlang te motorcrossen. Het stalen ros op brandstof heeft hij inmiddels ingeruild voor een mountainbike. 

AudiRS (3)

Mirko geniet dagelijks van alles wat Audi te bieden heeft: "het mooie van Audi is dat het merk zo'n breed aanbod heeft en zo de klant op verschillende vlakken naar wens kan zijn. "Zo lopen ze voorop met de elektrificatie, maar hebben ze ook de meest unieke RS-modellen met een geweldige beleving. De mooie afwerking en strakke details maken het een schitterend merk om voor te werken."

Op het gebied van beleving heeft Mikro zelf mogen ervaren wat een RS-model te bieden heeft. Tijdens de driving experience heeft hij de mogelijkheid gekregen om gecontroleerd met een RS 4 de grens op te zoeken. Mirko heeft het zelf met mooie woorden beschreven: "bijzonder om te zien hoe speels een RS-model kan zijn met de juiste instelling en de goede manier van gas geven."

Voldoening en het optimale voor de klant

De voornaamste drijfveer voor Mirko is om de wensen van de klanten te vervullen en de klant met een glimlach te zien wegrijden. Het verkopen en inkopen van de RS-modellen zorgen voor diversiteit, aldus Mirko: "het blijft mooi om de goede auto’s te kunnen inkopen en deze te ontvangen, altijd als er iets moois binnen komt staan alle collega’s er omheen, dit verveelt nooit." Ook geniet Mirko zelf van de ingekochte modellen: "een RS zit als een maatpak, de auto’s geven een gevoel van vertrouwen met een unieke afwerking tot in elk detail." Hij ziet een RS-model daarom ook als de absolute top: "Een perfect uitgebalanceerde auto met een geweldige beleving. Echte alleskunners!  Een auto die top presteert op het circuit, maar ook voor dagelijks gebruik erg aangenaam is."

Ik sta voor u klaar!

Heeft u een specifieke vraag of kan ik u ergens mee helpen? Neem via onderstaande button contact met mij op!