Peter Feijer komt u bij Huiskes-Kokkeler tegen in de werkplaats, hij is de man die zich ontfermt over uw Audi RS-model en houdt deze in topconditie. Peter is begonnen als monteur bij Audi en al lange tijd werkzaam bij Huiskes-Kokkeler. Zijn hart ligt bij sportauto's en de techniek hiervan gaat/ging verder dan het merk met de vier ringen uit Ingolstadt. 

Blijven ontwikkelen

Peter heeft zijn kennis onder meer op gedaan door uitstapjes als monteur naar Ferrari en Porsche. Porsche-monteur was hij overigens ook bij Huiskes-Kokkeler, toen wij nog een officieel Porsche-servicepunt waren. 

Kenmerkend voor Peter is dat hij zichzelf continu blijft ontwikkelen en dit ook overbrengt op zijn collega's. Hij is bedrijfstrainer bij Huiskes-Kokkeler en help collega's hiermee te voorzien van de juiste kennis en informatie over modellen en de techniek. Vol passie kan Peter vertellen over alles wat Audi en Huiskes-Kokkeler te bieden heeft. Daarnaast zit hij vol met mooie verhalen over zijn ervaring als monteur in de autobranche en autosport.

AudiRS (4)

Passie voor het merk

Voor Peter is Audi RS een andere wereld. Door vele mooie ervaringen en contacten, beschouwt hij de wereld van Audi RS als iets unieks. Zo zal hij de RS-dagen op het circuit in Duitsland niet snel vergeten. 

Vandaar dat de perfecte dag voor Peter er als volgt uitziet: "Bij mijn perfecte dag beschikken we over een aparte afdeling met het RS team en zijn we omringt met alle Audi RS-modellen om hier aan te werken." U hoort het: Peter denkt niet enkel in het moment, hij ziet de toekomst van Audi RS binnen de Autogroep als iets groots. 

Ik sta voor u klaar!

Heeft u een specifieke vraag of kan ik u ergens mee helpen? Neem via onderstaande button contact met mij op!