Kopen incl. BTW

€ 74.020,-

Zakelijk leasen p/m v.a.

€ 986,-

Financieren p/m v.a.

€ 829,-

De Audi Q5 TFSI e

De Audi Q5 TFSI e is uitgerust met een plug-in hybride aandrijflijn. Dit betekent dat hij zowel beschikt over een elektromotor, als over een vertrouwde 2.0 TSFI benzinemotor. Bij korte afstanden wordt vooral de elektromotor aangedreven, terwijl de verbrandingsmotor de langere ritten voor zijn rekening neemt. De Audi Q5 TFSI e is beschikbaar in twee vermogensversies: de 50 TFSI e en 55 TFSI e.

50 TFSI e quattro55 TFSI e quattro
220 kW (299 pk)270 kW (367 pk)
6,1 sec. 0-100 km/h5,3 sec. 0-100 km/h
62 km e-actieradius (WLTP)62 km e-actieradius (WLTP)

Bent u bang dat de elektromotor leeg is, wanneer u van plan bent lange afstanden af te leggen? Maakt u zich geen zorgen. De accu laadt zich namelijk automatisch op wanneer u de benzinemotor gebruikt en bespaart altijd een minimale reserve. Dit zorgt ervoor dat u altijd iets van de elektromotor zult gebruiken, onafhankelijk de lengte van de rit of de melding dat de accu elektromotor leeg is. 

Het gebruik van de elektromotor wordt vooral aangeraden in stadsverkeer aangezien het remmen en optrekken met een elektromotor -zonder schakelmoment- uiterst comfortabel, vloeiend en vrijwel geluidloos gebeurt. Daarnaast wordt de energie die wordt geleverd tijdens het remmen, omgezet in stroom voor de accu, wat ook wel recupereren wordt genoemd.

Q5 TFSI e (1)

Uw speciale auto

In de Q5 TFSI e kunt u alles overzien, dit door de hoge zitpositie. Met deze auto zijn er veel keuzemogelijkheden beschikbaar om uw auto ook echt uw auto te maken. Denk aan de materialen voor uw interieur, verschillende infotainmentsystemen, stylingpakketten en kleuren voor de binnen- en buitenkant. Dit om uw auto volledig af te stemmen op uw eigen wensen. Ook zijn er natuurlijk optionele lichtmetalen velgen beschikbaar op de auto echt uniek te maken.

Bekijk de Audi Q5 TFSI e

Onze Audi Q5 voorraad

Beschikbare uitvoeringen van de Q5 TFSI e