Kopen incl. BTW

€ 195.044,-

Maak kennis met de vernieuwde Audi SQ8, een alles-in-1 wagen. Sportief, een coupé en een SUV. In deze wagen geniet u van de quattro vierwielaandrijving in combinatie met de superkrachtige motor. Verder biedt Audi natuurlijk alle voordelen die u gewent bent. Ook weer bij deze uitvoering, alle unieke S-elementen. 

Een sportief karakter, dat laat deze auto zien. Dit komt door zijn S-elementen die verdeeld zijn over de hele auto. Kijk bijvoorbeeld naar de speciale S-bumpers, de welbende achthoekige grille, de roosters van de luchtinlaten zijn in mat titaanzwart en de  coupéachtige lijnen vallen al helemaal op. 21 inch velgen zijn standaard, maar deze zijn te vergroten in 22 of 23 inch velgen. Deze zijn ook mogelijk met rode remzadels. 

En dan de krachtige motor. De Audi SQ8 beschikt over een vierliter achtcilinder TFSI-motor met twee twin-scrollturbo's. Deze motor zorgt voor een kracht van 373 kW/507 pk met een koppel van 770 Newtonmeter. Met de turbopower is het mogelijk om een topsnelheid van 250 km/h te behalen en is er een acceleratie van 0 naar 100 km/h haalbaar in maar liefst 4,1 seconden.

A235991_web_1440

Ruim interieur

Dat de Audi SQ8 een ruim interieur heeft, is al wel duidelijk. Maar dit is niet het enige voordeel van het interieur. Ook beschikt de auto namelijk over een mooie afwerking met sportieve elementen. Denk aan de sportstoelen met S-logo’s, edelstalen afwerking van pedalen en voetsteun, ambient light verlichting bij alle portieren en contrasterende stiksels. 

Ook is het het zijn er nog meer optionele onderdelen beschikbaar. Denk aan 'S-sportstoelen' met onder andere massage en verwarming. Maar ook een achterbank die u kunt verschuiven, een railsysteem en een panorama dak.

Bekijk hier de SQ8

Onze Audi Q8 voorraad

Standaard uitrustingshighlights van de SQ8

Uitrusting bevat o.a.:

  • 23 mm brede wielkasten
  • S specifieke voorbumper, achterbumper en difussor
  • S logo's in exterieur en interieur
  • Adaptive air suspension sport
  • Velgen, 20 inch 5V-spaaks S-design