Voorraad

Filteren

Filteren

Auto zakelijk leasen bij Huiskes-Kokkeler

Ruime keuze voor de zakelijke rijder. Dat is waar we bij Huiskes-Kokkeler voor staan. Met onze merken Volkswagen, Audi, SEAT & Škoda hebben wij voor elke zakelijke rijder een interessant en rijk uitgerust model die aan de wensen en eisen van de zakelijke rijder van deze tijd voldoet. Wilt u graag weten of zakelijk leasen voordeliger is dan zakelijk kopen, lees hier dan meer over kopen of leasen.

Snel rijden uit voorraad

Dankzij onze ruime voorraad kunt u vaak snel de gewenste zakelijke lease auto uit voorraad vinden. Mocht uw gewenste auto niet op voorraad zijn, dan stellen we deze uiteraard graag voor u samen. Bekijk direct onze ruime Volkswagen, Audi, SEAT & Škoda voorraad. Ook voor het zakelijk leasen van Volkswagen Bedrijfswagens bent u uiteraard bij ons aan het juiste adres. 

Huiskes-Kokkeler Lease

Huiskes-Kokkeler Lease is dé leasemaatschappij van Twente, en onderdeel van Huiskes-Kokkeler. Met onze eigen leasemaatschappij kunnen wij onze klanten helpen met al hun mobiliteitsvraagstukken, van laadpassen tot het zakelijk leasen van fietsen. Zo kunnen wij op elk vlak dé mobiliteitspartner voor u zijn. 

Exclusieve auto’s bij Huiskes-Kokkeler

Bij Huiskes-Kokkeler bieden we de meest exclusieve modellen aan, zowel van de merken Audi en Volkswagen, als van overige merken. Daarnaast bieden we u topservice, zodat u bij ons optimaal kunt genieten en zo uw droom in vervulling laat gaan.

Naast het zakelijk leasen van uw exclusieve auto kunt u bij ons terecht voor het financieren, privé leasen, kopen, huren & verzekeren. Lees hier meer over de mogelijkheden in de exclusieve auto’s bij Huiskes-Kokkeler.