Huiskes-Kokkeler en Henk Pen

Dé mobiliteitsproviders van Oost-Nederland bundelen hun krachten en introduceren een nieuw en uniek concept. Combi-lease is de mogelijkheid om een auto en een caravan in één pakket te leasen. Zowel de particuliere rijder als de zakelijke recreant kan gebruikmaken van dit concept. 

Rijd al een combinatie voor maar € 599

Er kan gekozen worden uit twee duo's: de comfortabele Volkswagen T-Cross gecombineerd met de moderne Weinsberg CaraCito 390 of de nieuwe Volkswagen Tiguan samen met de veelzijdige Tabbert Senara.

De T-Cross met de CaraCito 390

De compacte en comfortabele T-Cross is in elke kleurcombinatie en samenstelling te leasen. De VW T-Cross is de ideale auto voor de CaraCito 390 waardoor het een dynamisch duo is voor de vakantie. De CaraCito 390 staat bekend om de volledig elektrische uitrusting en zijn kwalitatieve inrichting. 

Deze combinatie rijd je al vanaf € 599 per maand. Meer weten over deze combinatie? Neem dan contact op via de button. 

De Tiguan met de Senara

De nieuwe Tiguan is stijlvol en een uiterst praktische SUV, ideaal voor de Tabbert Senara met zijn trekgewicht van 2000kg. Comfort, kwaliteit en stijl komen samen in deze combinatie en is er voor de vakantieganger die net iets meer verwacht. 

De combinatie van een nieuwe Volkswagen Tiguan en een Tabbert Senara kun je al rijden naar de Provence voor € 968 per maand. 

Meer weten over het Combi-lease concept?

Kom dan langs bij onze Volkswagen showroom in Hengelo of Doetinchem. Of ga naar Henk Pen Campers en Caravans in Haaksbergen. Contact opnemen kan ook via het onderstaande formulier of telefonisch via 074 - 255 41 41