Online of in ons magazijn verkrijgbaar

Voor de meeste Nederlanders is er inmiddels al een einde gekomen aan de zomervakantie, dus is de tijd aangebroken voor gezellige weekendtripjes, zoals met de Škoda Enyaq iV. Wilt u uw (elektrische) fiets meenemen, dan kunt u tijdelijk bij ons magazijn of in de Škoda-webshop extra voordelig een fietsendrager aanschaffen. Profiteer nu zolang de voorraad strekt!

final-etnetera-skoda-3368-enhanced-nr-edit-2-copy-1d3fc103

Enyaq als reispartner

Met een indrukwekkende bagageruimte van 585 tot wel 1.710 liter biedt de Škoda Enyaq moeiteloos plaats aan uw volledige kampeeruitrusting. Bovendien kunt u met zijn 537 kilometer actieradius milieuvriendelijk naar de Ardennen en terug rijden. En als u uw eigen fiets wilt meenemen, bekijk dan de Škoda-webshop of onze eigen exclusieve fietsendrager actie. Uw voordeel kan oplopen tot wel € 140.

Fietsendragers met voordeel

Een voorbeeld is onze Thule VeloCompact 926 fietsendrager. Compact en licht, deze fietsendrager biedt moeiteloos ruimte voor drie fietsen, of het nu e-bikes, mountainbikes of racefietsen zijn. Met de handige kantelfunctie heb je altijd toegang tot je bagage. Tijdelijk slechts €559 in plaats van de oorspronkelijke €695.

Gaat u vaak samen fietsen met zijn tweeën? Dan is onze F24 lichtgewicht fietsendrager voor twee fietsen ideaal. Deze is eenvoudig te monteren vanwege zijn compacte formaat en is nu tijdelijk verkrijgbaar voor slechts € 399 in plaats van € 479. De fietsendrager is bij ons op voorraad waardoor u hem snel kunt ophalen.

Daarnaast is er de originele Škoda-fietsendrager die geschikt is voor drie fietsen. Nu slechts € 699 in plaats van € 819, een besparing van €120! Deze is tevens direct leverbaar.

Ontdek de Oris Tracc fietsendrager voor twee fietsen met speciale fix4bike-trekhaakbevestiging. Montage is eenvoudig met slechts één handeling! Profiteer nu van tijdelijke korting. Deze drager heeft twee extra bevestigingspunten waarmee hij vastzit aan speciale uitsteeksels van de trekhaak.

Minimale impact op actieradius

Een fietsendrager achter de Enyaq heeft vrijwel geen invloed op de actieradius, omdat hij aan de achterkant is bevestigd. Echter, het vervoeren van fietsen op het dak kan de aerodynamica wel beïnvloeden. Houd rekening met het gewicht van de fietsen, want elektrische fietsen met motor en accu hebben meer impact op de actieradius dan lichte racefietsen van carbon.

Hoe kom ik aan een witte kentekenplaat?

Bij het gebruik van een fietsendrager voor uw Škoda Enyaq, moet u ervoor zorgen dat het kenteken altijd zichtbaar is. Gebruik hiervoor een speciale witte kentekenplaat met dezelfde letters en cijfers als op de auto. Als u naar het buitenland reist, vergeet dan niet een NL-sticker toe te voegen aan de fietsendrager, omdat deze niet op de witte kentekenplaat staat. Eeen witte plaat kunt u verkrijgen bij een erkende RDW-leverancier in de buurt.

Gaat u nog op vakantie?

Als u nog van plan bent om een langere vakantie te maken en u graag de fiets meeneemt, zorg er dan voor dat uw fietsendrager is uitgerust met een markeringsbord. Dit geldt echter alleen voor Italië, Spanje, maar niet voor Duitsland en Oostenrijk. Raadpleeg de ANWB-website voor de specifieke regels per land.