skodaflexibelrijden

Flexibeler rijden met het Škoda abonnement

Een nieuw jaar is van start gegaan, daarom is er bij Škoda iets nieuws: Vanaf nu kunt u de Škoda Fabia, Scala, Kamiq en Enyaq iV rijden met een flexibel maandabonnement (Flex Lease). Het is vergelijkbaar met Private Lease, maar dan met een flexibele looptijd. Met het maandabonnement van Škoda kunt u voor een all-in bedrag (exclusief brandstof) van nóg meer ruimte, comfort en rijplezier genieten. Het abonnement loopt automatisch door totdat er wordt opgezegd, met een opzegtermijn van één maand. Dit is een hele handige oplossing voor als u tijdelijk een auto nodig heeft. Met Private Lease zijn deze drie en andere Škoda-modellen ook voor langere tijd (tot 60 maanden) te rijden.

Bekijk Škoda Flex Lease

Veel keuze

Het flexibele van het maandabonnement start met de mogelijkheid om te kiezen voor een Škoda Fabia, Scala, Kamiq in de uitvoeringen Active of Ambition of Enyaq iV 60. Elk model is uitstekend verzorgd en onderhouden, als een nieuwe. Bij het abonnement zijn alle vaste kosten, zoals wegenbelasting, verzekering, onderhoud en pechhulp inbegrepen. Hierbij kunt u tot 1.000 kilometers per maand rijden. Enkel de brandstof komt er nog bij. 

Het flexibele maandabonnement wordt afgesloten en loopt door totdat er wordt opgezegd, met een opzegtermijn van één maand. Hierbij is tevens geen BKR-registratie nodig! 

Wilt u liever gedurende langere tijd voor een aantrekkelijk all-in maandbedrag Škoda rijden? Ook dat is mogelijk. Zo is er Private Lease vanaf 24 maanden en kunt u ook voor 36, 48 of 60 maanden een contract afsluiten bij ons. Dit contract is tussentijds opzegbaar bij bepaalde persoonlijke omstandigheden. Lees er meer over op onze private-lease-pagina.

Banner 1920x1080px v2-2 (1)

Sneller schakelen

Het afsluiten van een flexibel maandabonnement voor een Fabia, Scala, Kamiq of Enyaq iV is heel eenvoudig. Dat begint met het invullen van het online aanvraagformulier op de pagina voor uw favoriete model en uitvoering. Wij streven ernaar om binnen één werkdag contact met u op te nemen om de samen de wensen door te nemen. Een Škoda met Flex Lease maandabonnement is er nu vanaf € 429 p/m.

Het Maandabonnement kan tevens voor maximaal 24 maanden worden afgesloten.

Meer over Flex Lease