Noabers: Buurt maken met Huiskes-Kokkeler

*Buurt maken: In gebieden op het platteland, zoals in de Achterhoek, wordt al heel lang een oude traditie voortgezet: het creëren van een 'noaberschap' (oftewel: buurt maken). Dit betekent dat wanneer een nieuw iemand zich in de buurt vestigt, het verstandig is om de nieuwe buren, ook wel 'noabers' genoemd, uit te nodigen voor een kennismaking. Dat moet dan binnen het eerste jaar gebeuren. Het is geen strikte vereiste, maar het is een manier om jezelf voor te stellen aan de buurtgemeenschap. Doe je dit niet, dan loop je het risico om buitengesloten te worden door de buurt. Als je de buurt dan wel uitnodigt, word je geaccepteerd in de buurt en kun je op de steun van de buurt rekenen en uiteraard ook wederzijds. Deze traditie staat bekend als de 'noaberplicht', die vroeger zelfs zo ver ging als het verzorgen van een uitvaart, maar tegenwoordig zijn de onderlinge relaties iets losser geworden.

Huiskes-Kokkeler wil deze oeroude traditie graag voortzetten in deze regio en willen wij ons dus ook voorstellen aan uw bedrijf om nader kennis te maken. Als mobiliteitspartner zijn wij er voor onze klanten, zowel zakelijk, als particulier. Wij maken het verschil in het Noaber/Naober zijn met elkaar in De Achterhoek, waarbij wij elkaar helpen en ondersteunen als buren. 

Huiskes-Kokkeler maakt graag kennis met u!

Wie is Huiskes-Kokkeler?

Huiskes-Kokkeler is met veertien vestigingen in Hengelo, Doetinchem, Almelo, Enschede, Oldenzaal en Aalten dé mobiliteitspartner van Oost-Nederland. Huiskes-Kokkeler is dé dealer in Volkswagen personenauto’s, Volkswagen bedrijfswagens, Audi, SEAT en Škoda in Twente en Achterhoek.

Met onze schadeafdeling (Huiskes-Kokkeler Schade), een eigen leasemaatschappij (Huiskes-Kokkeler Lease), een eigen verhuurbedrijf (Huiskes-Kokkeler Verhuur) en onze bedrijfswagenafdeling (Huiskes-Kokkeler Bedrijfswagens) bieden wij onze klant uitgebreide mobiliteitsoplossingen. Zowel zakelijke, als particuliere klanten kunnen gebruik maken van vele mogelijkheden op het gebied van laden, leasing en (elektrisch aangedreven) tweewielers. Zo bieden wij Shuttel, Lease a Bike en Dockr elektrische bakfietsen aan voor optimale zakelijke mobiliteit. Daarnaast zijn wij leverancier van de elektrische unu Scooter. Wij voorzien onze klanten van de best passende laadoplossingen voor een nóg duurzamere mobiliteit met onze Lanova laadpalen en laadpassen.

Kortom, voor uw duurzame (bedrijfs)mobiliteit moet u bij Huiskes-Kokkeler zijn!

Ons mobiliteitsaanbod in de Achterhoek

Onze Noabers stellen zich aan u voor

Wij staan altijd voor u klaar