Private leasen p/m v.a.

€ 1.072,-

De Audi e-tron

De Audi e-tron is de eerste volledig elektrische auto van Audi; 100% elektrisch, maar ook 100% Audi. Zonder te tanken geniet u van alle facetten die een Audi SUV u te bieden heeft. De actieradius van de Audi e-tron bedraagt 437 km (WLTP-waarde) en de e-SUV heeft een maximaal vermogen van 408 pk, waarmee hij een topsnelheid haalt van 200 km/u. In het interieur kunt u dezelfde luxe en comfort verwachten als bij elke andere Audi. 

De nieuwe Audi Q8 e-tron

De opvolger van de Audi e-tron is nu ook beschikbaar. De opvolger kreeg wel een naamsverandering, de nieuwe versie heet vanaf nu de Audi Q8 e-tron. De Q8 e-tron heeft sterk verbeterde prestaties op het gebied van aerodynamica, aandrijving en actieradius ten opzichte van zijn voorganger. De facelift is ook verkrijgbaar met een aflopende daklijn in de vorm van de Audi Q8 Sportback e-tron

Wilt u nog in een nieuwe Audi e-tron rijden? Bekijk onze voorraadactie en rijd snel en voordelig!

e-tron voorraadactie bij Huiskes-Kokkeler | OP=OP

Opruiming bij Huiskes-Kokkeler! Wij hebben nog een ruime voorraad e-tron modellen. Voor de snelle beslissers die direct en voordelig willen rijden hebben we nog een extra scherpe actie op onze nieuwe Audi e-tron modellen uit voorraad! Deze e-tron voorraadmodellen zitten nog in een gunstige bijtellingsregeling van 16%! Ook fiscaal voordelig dus.

Bekijk onze voorraad en rijd direct in uw nieuwe Audi e-tron.

Audi e-tron S

Bevat o.a.:

 • 23 mm bredere wielkasten
 • S specifieke voorbumper, achterbumper en difussor
 • S logo’s in exterieur en interieur
 • Adaptive air suspension sport
 • Lichtmetalen velgen 20" “5-V-spaak”-design

Elektrisch rijden

De Audi e-tron beschikt over twee elektromotoren. Hierdoor is versnellen vanuit stilstand kinderspel. Dankzij de nieuwe quattro elektrische vierwielaandrijving wordt voluit wegrijden gecombineerd met een optimale tractie en dynamiek. Zodra het noodzakelijk is wordt de vierwielaandrijving geactiveerd. 

Opladen van de Audi e-tron kan tot 80% binnen 30 minuten als u dit bij een high-power laadpunt doet. Wij kunnen u van alle informatie voorzien als het gaat over het opladen van de Audi e-tron. Ook bieden wij via onze elektrisch-laden partner laadoplossingen voor bij u thuis.  Zo is zowel de auto als de laadinfrastructuur optimaal geregeld als u kiest voor de Audi e-tron.

Ervaar de 100% elektrische Audi e-tron

De highlights van de standaard e-tron edition opties

 • LED-koplampen
 • Lichtmetalen velgen 19" "5-arm-Aero"-design
 • MMI navigatie plus met "Audi Touch Respons"
 • Audi virtual cockpit
 • Accucapaciteit 95 kWh
 • Multifunctioneel lederen vierspaaks stuurwiel met paddels
 • LED achterlichten
 • Parkeerhulp plus (met 360° weergave)

Overige uitvoeringen van de e-tron

Onze Audi e-tron voorraad

Over de e-tron

De historie van de Audi e-tron quattro, nog niet zo lang op de markt, gaat al ver terug. Er zijn sinds 2009 meerdere e-tron concept-modellen getoond, en er zijn ook al Audi A3 e-tron modellen geïntroduceerd. Echter ging het bij de Audi A3 e-tron niet over een volledig  elektrische auto. Dat is bij de huidige Audi e-tron wel het geval. 

Eerste 100% elektrische Audi

De Audi e-tron is in 2018 geïntroduceerd als de eerste 100% elektrische Audi en is direct een succes geworden. De elektrische SUV biedt een goede actieradius, ruime keuze qua opties en uitvoeringen en de ruimte die je van een Audi SUV kunt verwachten. 

e-tron uitbreiding

Na de succesvolle introductie van de e-tron (quattro) is ook de Audi e-tron Sportback op de markt gekomen in 2020. En in 2021 stond de komst van de eerste 100% elektrische Gran Turismo op de planning: de Audi e-tron GT. Het gamma werd vervolgens uitgebreid met de komst van de Audi Q4 e-tron en Q4 Sportback e-tron. Met nieuwe modellen in het verschiet gaat Audi haar koers op 100% elektrisch verder voortzetten.

audi_etron_sportback-3

Nóg dynamischer uiterlijk? De 100% elektrische Sportback van Audi

De e-tron Sportback is met zijn aflopende daklijn een opvallend dynamische en sportieve verschijning. Ook bij dit model komen hightech innovaties, comfort en rijplezier samen. Bekijk de 100% elektrische Sportback.