Kopen incl. BTW

€ 54.405,-

Zakelijk leasen p/m v.a.

€ 767,-

Financieren p/m v.a.

€ 606,-

De Audi Q3 Sportback TFSI e

De Audi Q3 Sportback TFSI e is met zijn stoere lijnen en opvallende design is deze SUV zeker een eyecatcher. Deze Q3 beschikt over een benzinemotor gecombineerd met een elektromotor waarmee u met de meeste dagelijkse ritten geruisloos uw afstand kan afleggen. Net als de Q3 SUV beschikt de Sportback-variant over een gecombineerd vermogen van 180 kW/245 pk. 

Er zijn verschillende rij-modi die u kunt selecteren. Zo kunt u tot 50 kilometer volledig elektrisch rijden, honderden kilometers rijden op de verbrandingsmotor, of een combinatie waarbij de auto zelf de juist stand(en) berekent en de twee motoren reguleert. 

Het gebruik van de elektromotor wordt vooral aangeraden in stadsverkeer aangezien het remmen en optrekken met een elektromotor -zonder schakelmoment- uiterst comfortabel, vloeiend en vrijwel geluidloos gebeurt. Daarnaast wordt de energie die wordt geleverd tijdens het remmen, omgezet in stroom voor de accu, wat ook wel recupereren wordt genoemd.

audi-q3-sportback-tfsi-e-virtual-cockpit

Viritual Cockpit

Achter uw stuur bevind zich een scherm waar u alle nodige informatie kunt vinden. Aan de linkerkant vind u hoeveel elektropower u gebruikt of dat er juist wordt opgeladen. In het midden van dit paneel ziet u de reikwijdte, verdeeld in elektro en benzine kilometers. Ook kunt u de actieradius in de Audi-app vinden.

De Audi Q3 TFSI e in beeld

Onze Audi Q3 voorraad

Beschikbare uitvoeringen