De Audi SUV's

SUV's zijn zeer populaire carrosserievarianten op dit moment: jong en oud rijdt in een SUV. De Q-familie van Audi is een gamma met SUV's voor elk type persoon of bestuurder. De Audi Q2,  Q3 en Q3 Sportback zijn de compactste SUV modellen, maar nog steeds erg ruim, met de Q5 en Q5 Sportback als een slag groter. Aan de andere kant van het SUV spectrum staan de extra ruime en volledig elektrische Audi e-tron, Q4 e-tron en Q8 e-tron. En dan zijn er nog de SUV's die nog extra ruim zijn, zoals de Q7 en Q8: voor ieder een SUV naar wens. Er is één ding dat alle SUV's van de Q-familie gemeen hebben: ze zijn stoer en hebben een vlotte uitstraling, zijn enorm ruim en geven een veilig gevoel op de weg. Elke SUV van Audi bezit het Audi DNA dat de auto een zeker gevoel van luxe meegeeft. Ontdek de SUV's van Audi. 

Kunt u niet kiezen uit het brede scala Audi SUV modellen? Dat snappen wij maar al te goed. Kom dan langs om alle SUV modellen naar wens te ervaren. Zo kunt u een goede keuze maken welke van de Audi SUV modellen u binnenkort gaat rijden. Proefrijden in meerdere Audi SUV's voor een goed vergelijk is uiteraard mogelijk!

e-tron

De e-tron heeft geen Q in zijn benaming, maar is een echte SUV met het luxe DNA van Audi. De volledig elektrische SUV wordt aangedreven door twee elektromotoren waardoor hij in maar 6,8 seconden naar de 100 km/u versnelt. Zijn actieradius ligt rond de 400 km op een volle accu. 

e-tron Sportback

Onderhuids is de e-tron Sportback in principe gelijkwaardig aan de reguliere e-tron. Het design is echter niet gelijkwaardig te noemen. De e-tron Sportback heeft de echte SUV coupé uitstraling en geeft het hiermee een uiterst sportief uiterlijk. 

Q4 e-tron

De Audi Q4 e-tron is een compactere, volledig elektrische SUV met een innovatief design. Dit model zit bomvol met moderne features en is voor een breed publiek bereikbaar.

Q4 Sportback e-tron

De Q4 Sportback e-tron is de stijlvolle en sportieve carrosserievariant van de Q4 e-tron SUV. De Q4 Sportback e-tron is te herkennen aan de aflopende daklijn. Deze daklijn zorgt daarnaast voor minder luchtweerstand waardoor een grotere actieradius is te realiseren.

Q8 e-tron

De opvolger van de Audi e-tron, maar dan met een hogere actieradius, luxer design en sterkere prestaties. De Q8 e-tron is ook volledig elektrisch en heeft de allernieuwste technische features.

Q8 Sportback e-tron

Ook de Q8 e-tron heeft een Sportback-variant. Deze coupé versie heeft een net iets hogere actieradius dan zijn SUV-variant. Sportief en zeer sterke prestaties die u van Audi gewend bent. Ervaar de Q8 Sportback e-tron.

Q2

De Audi Q2 is een allround talent. De Q2 is geschikt voor off-road en voelt zich ook helemaal thuis in de drukte van de stad. Deze compacte SUV biedt een modern design, veel rijplezier en gebruiksgemak.

Q3

De nieuwe Audi Q3 biedt meer ruimte en gebruiksgemak dan voorheen. De achterbank is in de lengte verschuifbaar en daarom kan de bagageruimte vergroot worden van 530 liter naar 675 liter. Wanneer de achterbank wordt neergeklapt bedraagt de capaciteit maar liefst 1.525 liter.

Q3 Sportback

De Q3 Sportback is de SUV met zijn compleet eigen stijl: vlotte looks in combinatie met de sportieve uitstraling van een Sportback. De Q3 Sportback heeft alle voordelen van een SUV, maar heeft daarnaast een compleet uniek karakter. 

Q5

De Audi Q5 is geschikt voor elke ondergrond. De premium SUV overtuigt iedereen met zijn comfort, stijl en dynamiek. De Q5 biedt een bagagevolume van 550 tot 610 liter, maar als de achterbanken neergeklapt zijn, ontstaat er een ruimte van maar liefst 1.550 liter.

Q7

De Audi Q7 biedt alle ruimte en comfort die u wensen kunt. Door de instellingen van Audi drive select aan te passen, legt de auto nog meer nadruk op bijvoorbeeld comfort, dynamiek of terreinvaardigheid. De Audi Q7 is een ware alleskunner.

Q8

De Audi Q8 biedt alles waar Audi bekend om staat: sportief uiterlijk, expressief design en toonaangevende techniek. Deze vijfdeurs SUV-coupé rijdt sportief en dynamisch. Afhankelijk van de situatie, verandert de aandrijfkracht voor een betere tractie.