De Audi SUV's

SUV's zijn een van de meest populairste carrosserievarianten van dit moment, jong en oud rijdt in een SUV. De Q-familie van Audi is een gamma met SUV's voor elk type persoon of bestuurder. Er is één ding dat alle SUV's van de Q-familie gemeen hebben: ze zijn stoer en en hebben een vlotte uitstraling, zijn enorm ruim en geven een veilig gevoel op de weg. Elke SUV van Audi bezit het Audi DNA dat de auto een zeker gevoel van luxe meegeeft. Ontdek de SUV's van Audi. 

e-tron

De e-tron heeft geen Q in zijn benaming, maar is een echte SUV met het luxe DNA van Audi. De volledig elektrische SUV wordt aangedreven door twee elektromotoren waardoor hij in maar 6,8 seconden naar de 100 km/u versnelt. Zijn actieradius ligt rond de 400 km op een volle accu. 

e-tron Sportback

Onderhuids is de e-tron Sportback in principe gelijkwaardig aan de reguliere e-tron. Het design is echter niet gelijkwaardig te noemen. De e-tron Sportback heeft de echte SUV coupé uitstraling en geeft het hiermee een uiterst sportief uiterlijk. 

Q2

De Audi Q2 is een allround talent. De Q2 is geschikt voor off-road en voelt zich ook helemaal thuis in de drukte van de stad. Deze compacte SUV biedt een modern design, veel rijplezier en gebruiksgemak.

Q3

De nieuwe Audi Q3 biedt meer ruimte en gebruiksgemak dan voorheen. De achterbank is in de lengte verschuifbaar en daarom kan de bagageruimte vergroot worden van 530 liter naar 675 liter. Wanneer de achterbank wordt neergeklapt bedraagt de capaciteit maar liefst 1.525 liter.

Q3 Sportback

De Q3 Sportback is de SUV met zijn compleet eigen stijl: vlotte looks in combinatie met de sportieve uitstraling van een Sportback. De Q3 Sportback heeft alle voordelen van een SUV, maar heeft daarnaast een compleet uniek karakter. 

Q5

De Audi Q5 is geschikt voor elke ondergrond. De premium SUV overtuigt iedereen met zijn comfort, stijl en dynamiek. De Q5 biedt een bagagevolume van 550 tot 610 liter, maar als de achterbanken neergeklapt zijn, ontstaat er een ruimte van maar liefst 1.550 liter.

Q7

De Audi Q7 biedt alle ruimte en comfort die u wensen kunt. Door de instellingen van Audi drive select aan te passen, legt de auto nog meer nadruk op bijvoorbeeld comfort, dynamiek of terreinvaardigheid. De Audi Q7 is een ware alleskunner.

Q8

De Audi Q8 biedt alles waar Audi bekend om staat: sportief uiterlijk, expressief design en toonaangevende techniek. Deze vijfdeurs SUV-coupé rijdt sportief en dynamisch. Afhankelijk van de situatie, verandert de aandrijfkracht voor een betere tractie.