Kopen incl. BTW

€ 72.587,-

Private leasen p/m v.a.

€ 1.140,-

Financieren p/m v.a.

€ 923,-

De Audi Q5 Sportback

De Audi Q5 Sportback is de derde SUV-coupé van Audi. De Q5 is op zichzelf al een imposante en elegante verschijning, de Q5 Sportback is een waar stijlicoon met zijn aflopende daklijn en vloeiende lijnvoering. Opvallend aan de Q5 Sportback is net als bij de Q5, de innovatieve en personaliseerbare achterlichtunits. U kunt bij de aanschaf van een nieuwe Q5 Sportback kiezen uit drie verschillende lichtdesigns. Bij het inschakelen van de 'Dynamic'-modus krijgen de achterlichten een extra sportief signatuur, tevens lichten ze automatisch op bij het van achter naderen van andere verkeersdeelnemers. Het standaard al fraaie interieur is optioneel te verrijken met Business edition-sportstoelen of het sportieve S-line interieur. 

De Q5 Sportback gaat net als de Q5 gebruik maken van het modernste (derde generatie) infotainmentsysteem met een 10,1 inch touchscreen, optioneel is ook een 12,3 inch Virtual cockpit en een head-up display beschikbaar. Het systeem is te activeren met spraakbediening door 'Hé Audi' te zeggen of door de knop op het stuur. Car-to-x communicatie is ook inbegrepen, hiermee wordt de bestuurder gewaarschuwd voor eventueel naderend gevaar zoals een pech- of ongeval. 

Sportief en zuinig

Voor de nieuwe Q5 Sportback zijn er drie varianten beschikbaar. Twee sportieve en zuinige plug-in hybridevarianten en een extra sportieve SQ5 Sportback. 

audiq5sportback8

Ruim en comfortabel

Comfort en gemak is volop inbegrepen bij de nieuwe Q5 Sportback. Air suspension voor een adaptieve bodemspeling die aanpasbaar is voor verschillende terreinen, variërend tussen 45 mm omhoog of 15 mm omlaag. Hill descent control voor een veilige afdaling op een steile weg. Het optionele dynamic steering geeft het stuurhuis een variabele overbrenging, minder omwentelingen bij lage snelheden en minder direct bij hogere snelheden voor een betere koersstabiliteit. 

De bagageruimte varieert tussen 510 en 1.480 liter bij een neergeklapte achterbank. De Q5 Sportback is ook beschikbaar met een achterbank plus die in de lengte verschuifbaar is en een verstelbare rugleuning heeft. De bank is dan volledig naar voren te verschuiven en vergroot zo de bagageruimte met nog eens 60 liter. De elektrische achterklep is standaard in elke uitvoering. 

Onze Audi Q5 Sportback voorraad

Ervaar de Audi Q5 Sportback