Kopen incl. BTW

€ 37.990,-

In alles een echte Golf, maar dan met meer ruimte.

De nieuwe Golf Variant heeft aan ruimte geen tekort en is van alle gemakken voorzien. Zo beschikt de Golf Variant standaard over een Digital Cockpit welke u voorziet van alle gewenste informatie, en is hij uit te rusten met een Head-up Display zodat u uw ogen nooit meer van de weg hoeft te halen om informatie tot u te nemen. 

De Golf Variant heeft ook meer dan 25% bagageruimte dan de Golf zodat u er veel in kwijt kunt.  Door middel van de Easy Open functie kunt u de achterklep van de auto openmaken met één simpele beweging van uw voet. Er zijn ook veel slimme opbergmogelijkheden zoals een vakje voor uw smartphone om hem tegelijkertijd draadloos op te laden.

Bekijk hieronder de standaard uitrusting, brochure, prijslijs en de actuele voorraad Volkswagen Golf Variant modellen en vraag vrijblijvend een offerte of meer informatie aan. 

Onze actuele Golf Variant acties

Beschikbare uitvoeringen

Onze Volkswagen Golf Variant voorraad

De Volkswagen Golf Variant van binnen

Standaard veelzijdig

De Volkswagen Golf Variant is standaard rijk uitgerust met onder meer:

 • Digital Cockpit
 • Koplampen en achterlichten in LED
 • Lane Assist
 • DAB+
 • Automatische airconditioning
 • Front Assist en City Emergency Braking
 • Multi Collision Brake
 • Een laadvolume van maximaal 1642 liter
 • We Connect Plus (12 maanden) en App Connect
 • 15" stalen velgen met wieldoppen
 • 4 jaar garantie

Slimmer dan ooit

De nieuwe Golf Variant is voorzien intelligente rijassistenten zoals Travel assist die ervoor zorgen dat u met meer comfort in de file rijdt, en u een veilige afstand op uw voorliggers bewaard. De standaard slimme LED-verlichting zorgt ervoor dat u overdag en in de nacht de weg goed ziet en u tegelijkertijd uw tegenliggers niet verblind. Door middel van de Car2X functie rijdt u extra veilig omdat het slimme systeem communiceert met auto's in uw buurt om gevaarlijke situaties vroegtijdig te herkennen.

Volkswagen Golf Variant private lease

Zorgeloos rijden voor een vast bedrag per maand? Kies dan voor private lease. Zo rijdt u voor een vast bedrag per maand een nieuwe Volkswagen Golf Variant. Kies voor zekerheid met het Private Lease Keurmerk. Weten of dit interessant voor u is? 

Volkswagen Golf Variant zakelijke lease

Voor zakelijke lease van de Volkswagen Golf Variant bent u bij ons altijd aan het juiste adres. Wij hebben altijd wel een interessant zakelijke lease aanbod. Weten of er wat voor u tussen zit? Bekijk snel ons zakelijke lease aanbod voor de Volkswagen Golf Variant!

Web Ready PNG-GV5381

Prijslijst Volkswagen Golf 8 Variant

Over de Volkswagen Golf Variant

De Volkswagen Golf Variant heeft met zijn update eind 2020 zijn uiterst ruime karakter behouden en weten te combineren met een stijlvol en sportief design. Bij de introductie van de nieuwe Volkswagen Golf Variant kunt u ook direct kiezen uit drie geëlektrificeerde benzinemotoren op de Life, Life Business, Style, R-Line en R-Line Business uitvoeringen, allen als automaat. 

Meer ruimte

De Volkswagen Golf Variant biedt uiteraard meer ruimte dan de Golf hatchback, maar de nieuwe Golf Variant is ook ten opzichte van zijn voorganger gegroeid en ruimer geworden. De wielbasis is 6,6 centimeter langer, wat resulteert in 4 centimeter extra beenruimte voor de passagiers op de achterbank. De inhoud van de bagageruimte van de nieuwe Volkswagen Golf Variant bedraag 611 liter, en met een neergeklapte achterbank is dat zelfs 1.642 liter.

Business uitvoeringen voor de zakelijke rijder

De Golf Variant Life Business en R-Line Business zijn speciaal voor de zakelijke rijder beschikbaar, met onder meer praktische en comfortabele opties zoals LED Plus-verlichting, Art Velours bekleding, een verwarmbaar stuur, voice control en diverse assistentiepakketten.