Een Volkswagen SUV past altijd

Van de compacte T-Cross tot de krachtige Tiguan en de elektrische ID.4: er is altijd een geschikt voormaat voor u. De Volkswagen SUV''s staan voor ruimte en comfort. Je net geshopte garderobe vervoeren? Past perfect. Het voetbalteam van je kids mee? Geen probleem. En met de caravan op pad? Past ook. Een SUV van Volkswagen past écht iedereen.

Wat is een SUV?

De afkorting SUV staat voor "sports utility vehicle." De SUV's zijn oorspronkelijk ontwikkeld als terreinwagen, maar tegenwoordig niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Een SUV is van alle markten thuis door de luxe en comfort van een personenauto te combineren met een hogere zitpositie, waardoor een SUV zeer geschikt is als gezinsauto. Van comfortabel rijden in stadsverkeer tot de weg vinden in het bos met de offroad-functies: een SUV van Volkswagen breng u overal.

De voordelen van een SUV:

  • Een echte gezinsauto
  • Groot rijcomfort
  • Veel laadruimte
  • Hoge zitpositie

Volkswagen biedt u allerlei soorten en maten SUV'S. Welke past bij u?

De Volkswagen T-Cross

De T-Cross is Volkswagen's vijfde SUV. Deze compacte SUV beschikt over verrassend veel binnenruimte. De lengte van het model is 4,107 meter en de bagageruimte biedt een capaciteit van 385 tot 455 liter. De T-Cross is een city-SUV die zich ook buiten de stad op zijn gemak zal voelen.

De nieuwe Volkswagen Taigo

De Taigo is een sportiever crossover die de praktische kenmerken van een crossover combineert met een sportief design. 

Dit nieuwe lid van de SUV-familie laat nog even op zich wachten. Wilt u direct worden geïnformeerd wanneer de prijzen bekend zijn en hij beschikbaar is? Klik dan op de onderstaande button.

De Volkswagen T-Roc

De T-Roc is een compacte SUV die zeer sportief en robuust is. De T-Roc deelt veel technieken met de Golf en beschikt over veel luxe feautures als Front Assist, Active Info Display en automatische airconditioning (Climatronic).

De Volkswagen Tiguan

De stijlvolle, ruime en comfortabele Tiguan is gegroeid ten opzichte van zijn voorganger en is op dit moment de populairste SUV in Nederland. Bij dit model is er naast design ook veel aandacht besteed aan veiligheid. 

De Volkswagen Tiguan Allspace

Als u zeker geen ruimte tekort wilt komen, dan kiest u de Tiguan Allspace. De Tiguan Allspace is 21,5 centimeter langer dan de Tiguan en heeft een kofferbak van maar liefst 700 liter. De Tiguan Allspace is tevens leverbaar met een derde zitrij (optioneel). Hiermee biedt deze ruime SUV plaats aan maximaal 7 personen.