Waarom een SUV van Volkswagen?

Een SUV van Volkswagen staat voor stoer design, een hoge zit en krachtige prestaties. Elke SUV van Volkswagen heeft zijn eigen unieke, kenmerkende designelementen. Met de optionele interieur- en exterieurpakketten kunt u de SUV naar uw smaak samenstellen. De SUV's zijn ruim en bieden het comfort van een gezinsauto. Bekijk ons aanbod Volkswagen SUV's!

De Volkswagen T-Cross

De T-Cross is Volkswagen's vijfde SUV. Deze compacte SUV beschikt over verrassend veel binnenruimte. De lengte van het model is 4,107 meter en de bagageruimte biedt een capaciteit van 385 tot 455 liter. De T-Cross is een city-SUV die zich ook buiten de stad op zijn gemak zal voelen.

De Volkswagen T-Roc

De T-Roc is een compacte SUV die zeer sportief en robuust is. De T-Roc deelt veel technieken met de Golf en beschikt over veel luxe feautures als Front Assist, Active Info Display en automatische airconditioning (Climatronic).

De Volkswagen Tiguan

De stijlvolle, ruime en comfortabele Tiguan is gegroeid ten opzichte van zijn voorganger en is op dit moment de populairste SUV in Nederland. Bij dit model is er naast design ook veel aandacht besteed aan veiligheid. 

De Volkswagen Tiguan Allspace

Als u zeker geen ruimte tekort wilt komen, dan kiest u de Tiguan Allspace. De Tiguan Allspace is 21,5 centimeter langer dan de Tiguan en heeft een kofferbak van maar liefst 700 liter. De Tiguan Allspace is tevens leverbaar met een derde zitrij (optioneel). Hiermee biedt deze ruime SUV plaats aan maximaal 7 personen.

De Volkswagen Touareg

De Volkswagen Touareg beschikt over extreem veel luxe, comfort en rijervaring. Met de basisversie van de Touareg heeft u al een zeer bijzondere SUV te pakken. De Touareg maakt indruk als geen ander.