Flex Lease bij Huiskes-Kokkeler

Private Lease wordt voor u nóg aantrekkelijker met Flex Lease van Huiskes-Kokkeler. Na één jaar is het mogelijk om (kosteloos) uw contract op te zeggen! Wij bieden Flex Lease aan voor onze merken Volkswagen, Audi, Škoda en SEAT. Zo kunt u bijvoorbeeld zonder kosten uw contract opzeggen bij arbeidsongeschiktheid, onvrijwillige werkloosheid, overlijden en scheiding. 

Deze mogelijkheid kan aantrekkelijker zijn wanneer u niet voor meerdere jaren gebonden wil zijn, het leuk vindt om elk jaar in een nieuwe auto te rijden of wanneer u niet zeker bent of u voor een langere tijd uw auto gaat gebruiken. Daarnaast is Flex Lease zeer aantrekkelijk wanneer u een hypotheek wilt afsluiten, want met maandelijkse opzegbaarheid zit u niet vast aan een contract en wordt het dus voor de bank niet erkend als schuld.

Wilt u graag van deze mogelijkheid gebruik maken? Neem contact op en wij helpen u verder.

Flex Lease per merk

Ons Flex Lease aanbod

Invloed Private Lease op uw hypotheek

Houdt u liever uw spaargeld voor uzelf of misschien wel voor andere doeleinden dan uw auto, dan is Private Lease een handige uitweg. U betaalt een maandelijks vast bedrag voor alle kosten bij het gebruiken van de auto, exclusief de brandstofkosten. Toch wordt uw leasebedrag (totaal te betalen bedrag gedurende de leaseperiode) geregistreerd bij het BKR (Bureau Krediet Registratie) en wordt het gezien als Operational Lease. Dit betekent dat Private Lease van invloed heeft op de hoogte van uw maximaal te lenen hypotheek. Sinds 1 april 2022 wordt 100% van de totale leasesom geregistreerd bij het BKR. Voorheen ging het slechts om het financiële deel en werd er 65% van de totale leasesom geregistreerd. 

Bent u van plan om uw Private Leasecontract af te sluiten direct ná uw hypotheekafsluiting, dan wordt er door Huiskes-Kokkeler gekeken naar uw maandelijkse hypotheeklasten om te toetsen wat uw financiële budget is. Hierdoor voorkomen wij samen met u dat u onverhoopt niet in staat bent om alle kredieten te betalen. Hierbij wordt er rekening gehouden met de draagkrachtnormen van Keurmerk Private Lease.

Kiest u voor Flex Lease, dan is er al geen BKR-registratie nodig, aangezien het contract voor maximaal twee jaar geldt en deze tevens maandelijks opzegbaar is. Dit heeft als voordeel dat uw hypotheekverstrekker hier niet naar kijkt, omdat Flex Lease niet wordt erkend als schuld. Dit is dé ideale oplossing voor als u een hypotheek wilt afsluiten. Vraag onze verkoopadviseurs naar de mogelijkheden.