Van afbeelding naar persoonlijke kennismaking

Het afgelopen jaar heeft Škoda enthousiast diverse nieuwe modellen onthuld, die tot nu toe alleen via afbeeldingen bewonderd konden worden, aangezien ze nog niet fysiek aanwezig waren in de showroom. Echter, er staat een opwindende verandering voor de deur. In het jaar 2024 zullen liefhebbers de kans krijgen om persoonlijk kennis te maken met de volgende vijf nieuwe Škoda-modellen, die vanaf dat moment te bewonderen zullen zijn bij Huiskes-kokkeler.

Comeback van de Octavia PHEV

In 2024 maakt de Škoda Octavia Combi met plug-in hybridetechnologie een opvallende comeback. Deze geëlektrificeerde variant, voorheen van de prijslijst verdwenen, is vanaf nieuwjaarsdag weer beschikbaar.

Met een indrukwekkende elektrische actieradius van ongeveer 60 kilometer biedt deze plug-in hybride een emissievrije en stille woon-werkervaring. Voor langere ritten geniet je van de efficiënte benzinemotor, waardoor de Škoda Octavia Combi de perfecte combinatie van duurzaamheid en prestaties belichaamt.

Škoda Scala is luxer dan ooit

Vanaf 2024 pronkt de vernieuwde Škoda Scala bij Huiskes-Kokkeler. Ontdek het rijke interieur en de uitgebreidere standaarduitrusting tijdens een proefrit, inclusief een digitaal instrumentarium en een 8,25-inch multimediascherm. Het design is ook onder handen genomen, met als optie de indrukwekkende TOP LED Matrix-verlichting voor zowel esthetiek als verbeterd wegbeeld.

De gefacelifte Škoda Kamiq

Vanaf half februari schittert de vernieuwde Škoda Kamiq bij ons in de showroom. De overzichtelijke line-up bestaat uit de drie uitvoeringen Essence, Selection en Monte Carlo. Net zoals bij de Škoda Enyaq kun je kiezen uit diverse Design Selections. En heb je al opgemerkt dat het design van de Kamiq nu nog beter harmonieert met dat van onze elektrische SUV? Ontdek deze opvallende vernieuwingen tijdens je bezoek aan een van onze showrooms.

Škoda Kodiaq is de ruimste ooit

De Škoda Kodiaq is volledig vernieuwd, waarbij elk detail zorgvuldig is heroverwogen. Wat behouden is, zijn de indrukwekkende interieur- en bagageruimte. Vanaf het voorjaar kun je zelf de ruimtelijkheid ervaren. Bij de Škoda-dealer valt meteen het geheel nieuwe design op. Vraag de dealer ook naar de voordelen van de plug-in hybrideversie, zoals een elektrische actieradius van ongeveer 100 kilometer.

Het nieuwe topmodel

De geheel nieuwe Škoda Superb is niet alleen het derde plug-in hybridemodel van Škoda, maar biedt ook een indrukwekkende elektrische actieradius van 100 kilometer. Voor wie geen stekker wil, is er de optie van mild-hybride, waarmee je toch op een uiterst zuinige wijze rijdt. De nieuwe Superb is ruimer dan ooit, met een royale bagageruimte van 690 liter voor de Combi. Vanaf het voorjaar van 2024 kun je bij de Škoda-dealer zelf ervaren hoe imposant dat is. Ontdek de toekomst van efficiënt en ruimtelijk autorijden met de geheel vernieuwde Škoda Superb!