De nieuwe Life Edition

Volkswagen start 2024 met een knal door de introductie van de nieuwe Life Editions. De Polo, T-Cross, Taigo, T-Roc en de nieuwe Tiguan zijn nu beschikbaar als scherp geprijsde en compleet uitgeruste Life Edition. Met parkeersensoren, getinte ramen, achteruitrijcamera, adaptieve cruise control, Apple CarPlay en lichtmetalen velgen standaard inbegrepen, beloven deze modellen luxe en functionaliteit tegen een ongeëvenaarde prijs. De metallic lak is zelfs bij de meeste Life Editions gratis. Dit is Volkswagen's ultieme manier om het jaar te beginnen: stijlvol en betaalbaar.

De aantrekkelijk vernieuwde T-Cross

In 2024 wordt de vernieuwde T-Cross nog aantrekkelijker. De T-Cross, Taigo en T-Roc Life Editions bieden nu extra's zoals metallic lak, 17-inch lichtmetalen velgen en Keyless Access. De nieuwe Tiguan Life Edition tilt het naar een hoger niveau met LED Plus-verlichting, 'Discover'-navigatie, een elektrisch bediende achterklep en een alarmsysteem, waarmee het voordeel oploopt tot wel € 3.000. Voor de T-Cross zelfs tot € 4.800, vergeleken met zijn voorganger. Volkswagen staat voor meer luxe en functionaliteit, nu nog betaalbaarder.

Extra voordeel en optimale service

2024 bij Volkswagen biedt niet alleen aantrekkelijke Life Editions, maar ook extra voordelen. De nieuwe Life Editions en andere modellen zijn beschikbaar voor scherpe private lease-tarieven vanaf € 399 per maand. Tijdelijk is de DSG-transmissie extra bereikbaar op veel modellen. Bij inruil van de huidige auto ontvangt men inruilpremies van € 2.000 tot € 4.000. Luxe en rijplezier worden nu nog betaalbaarder.

Op alle Volkswagen-modellen met verbrandingsmotor geldt standaard 4 jaar garantie. Gratis pechhulp binnen Europa en toegang tot het uitgebreide servicenetwerk van Volkswagen zorgen voor zorgeloos rijplezier. Bij Volkswagen streven we naar hoogwaardige voertuigen en een betrouwbare rijervaring.