Nu in productie

Stap in de toekomst van mobiliteit met de gloednieuwe Volkswagen ID.7. Het nieuwe elektrische topmodel van Volkswagen zal nu geproduceerd gaan worden in het Duitse Emden, net over de grens bij Groningen. In deze nieuwste volledig elektrische Volkswagen uit de ID.-familie komen de nieuwste elektrische innovaties samen met de luxe van een grote limousine. Met een opmerkelijke actieradius tot maar liefst 700 kilometer*, brengt de ID.7 u moeiteloos naar verre bestemmingen. Het geavanceerde bedieningspaneel zorgt, samen met de slimme klimaatbeheersing, voor een ongeëvenaarde comfortervaring.

id5-2

Eind dit jaar in Doetinchem en Hengelo

Wanneer kunt u de Volkswagen ID.7 zelf ervaren? De prijzen worden medio september onthuld en vanaf dat moment kunt u hem ook naar uw eigen wens samenstellen én bestellen. De verwachting is dat de ID.7 later dit jaar nog in onze showrooms te bewonderen zal zijn. Blijf op de hoogte en wees de eerste wie kennis maakt met de nieuwste slimme functies en technieken van de ID.7.

id2-3

Elektrisch offensief

Ontdek de opwindende evolutie van elektrische innovatie bij Volkswagen! We zijn verheugd om u te kunnen vermelden dat de productie in Emden vanaf nu van start gaat, de eerste stap naar de nieuwe fase van het elektrische offensief van Volkswagen. Tot het jaar 2026 zal Volkswagen maar liefst tien nieuwe voertuigen lanceren, waarna het merk dan zal beschikken over het meest uitgebreide scala aan elektrische auto's in de autowereld.

id2-3

Efficiency

Tijdens de ontwikkeling van de ID.7 werd er met name aandacht geschonken aan het verbeteren van de efficiency . Deze ruime vijfpersoons limousine combineert een indrukwekkende actieradius tot maar liefst 700 kilometer* met de 86 kWh accu (of 615 km* met de 77 kWh accu) en zijn gestroomlijnde ontwerp (Cw: 0,23) met een slim warmtemanagement. Met 210 kW/286 pk sterke elektromotor, die voorzien is van water- en oliekoeling, biedt de ID.7 indrukwekkende prestaties. Stap in de toekomst met de Volkswagen ID.7.

id3

Welke nieuwe features heeft de ID.7?

De Volkswagen ID.7 imponeert met zijn augmented reality display, waar de fysieke en virtuele wereld perfect in elkaar overvloeien. De intuïtieve bediening verloopt via het nieuwe vrijstaande 15 inch touchdisplay. Met ergonomische stoelen van de volgende generatie en een klimaatsysteem dat persoonlijke ventilatieopeningen aanstuurt, krijgt comfort een geheel nieuwe dimensie. Geniet van ultieme luxe met het optionele panoramadak dat met slim glas wisselt tussen doorzichtig en transparant in een mum van tijd. De meest moderne rijassistenten maken gedeeltelijk autonoom rijden mogelijk, zoals met parkeren. Hiermee kan de ID.7 om parkeermanoeuvres zelf aanleren om deze automatisch uit te voeren.

id5-2

Binnenkort te configureren en te bestellen

De verwachting is dat de ID.7 medio september dit jaar wordt onthuld met betrekking tot specificaties en prijzen. Vanaf die dag kunt u hem ook volledig naar uw voorkeur aanpassen met de online configurator en direct bestellen bij Huiskes-Kokkeler. Later dit jaar zal de ID.7 te bewonderen zijn in onze showrooms in Doetinchem en Hengelo.

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom de Volkswagen ID.7? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief op onze modelpagina.

* Het genoemde aantal kilometers is de theoretische verwachte maximale actieradius volgens de WLTP testsystematiek. Deze maximale actieradius kan onder meer worden beïnvloed door de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en -conditie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag. 

Ervaar de ID.7
Play

Ervaar de ID.7