P1088261-2

Over Styling & Performance Twente

Maak uw bedrijfswagen helemaal naar eigen smaak met de personalisatiemogelijkheden van Styling & Performance Twente.

Styling & Performance Twente is ontstaan uit het Huiskes-Kokkeler label 'HK Exclusive': uniek samengestelde/omgebouwde bedrijfswagens. HK Exclusive bleek een groot succes en daarmee is een eigen, specialistische afdeling geboren: Styling & Performance Twente. 

Bekijk hieronder de diensten die wij leveren!

ABT Sportsline

Styling en Performance Twente is leverancier en installateur van ABT Sportsline-producten voor bedrijfswagens. Hoogwaardige bodykits, onderdelen en performancetuning met de kwaliteit van het Duitse ABT! 

Wielen en ophanging

Het uiterlijk van uw bedrijfswagen veranderen of de wegligging verbeteren d.m.v. de ophanging of wielen? U bent bij ons aan het goede adres voor complete wielensets, het verlagen van uw voertuig, het monteren van luchtvering of om de spoorbreedte te vergoten door middel van spacers.

Interieur

Samen met onze partners van BWI-Twente en Lederinbouw Twente verzorgen wij compleet make-overs in het interieur. Kom er stijlvol bij te zitten met een lederen interieur, sfeerverlichting, stoelverwarming voor in de winter of geniet van een unieke geluidservaring met een nieuwe audio-installatie. 

Tuning parts

Styling en Performance Twente monteert tuning parts op bedrijfswagens om het uiterlijk te personaliseren naar wens. Wij leveren en monteren bumpers en bumpersets, splitters en complete bodykits.

Exterieur

Details maken het verschil. Voor ruiten tinten of voor het wrappen en spuiten van onderdelen bent u bij ons aan het goede adres. Daarnaast brengen wij op elk merk verlichting en trekhaken aan. 

Styling en Performance doet meer!

Ook interesse in onze personalisatiemogelijkheden?  Vraag ons wat wij voor u kunnen betekenen om uw wensen te realiseren.

Weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem gerust contact op of kom naar onze vestiging. U bent van harte welkom!

Styling & Performance Twente
Platinastraat 50
7554 NA Hengelo
Telefoon 074-255 41 52

Onze andere expertises: