R8 HKE

HK-Exclusive: premium auto's met een persoonlijk karakter

Bij HK-Exclusive vindt u een premium aanbod aan exclusieve auto's met dealergarantie. Kies voor zekerheid en exclusiviteit en dé perfecte auto die bij u past.

HK-Exclusive biedt ook uitgebreide personalisatie mogelijkheden voor uw nieuwe of jong gebruikte auto. Optisch en motorisch kunnen wij uw vervoersmiddel naar eigen wens personaliseren. 

Ons HK-Exclusive aanbod

Filteren

Filteren

Exclusieve, jong-gebruikte droomauto's met dealergarantie

HKE-R8-visual(polygons)
hke-touaregr

Exclusieve personenauto's

Bij HK-Exclusive vindt u nieuwe en gebruikte personenauto's uit het luxere segment. Van luxueuze elektrische SUV's en vierwielaangedreven powersedans tot sportauto's met een middenmotor. Vind uw droomauto in onze voorraad of met de hulp van onze verkoopadviseurs en onze vertrouwde inkoopkanalen.

Special: Volkswagen Touareg eHyrid R. Niet in Nederland te koop, wel bij HK-Exclusive

HKE personalisatie

HK-Exclusive personalisatie

Wij denken graag met u mee over de personalisatiemogelijkheden van uw auto. Door subtiele optische aanpassingen kunt u een wereld van verschil creëren. Van volledige ABT-pakketten tot het aanbrengen van zwarte accenten en van motortuning tot velgen en verlaging van het onderstel. Wij regelen het in house!

Hebben wij uw nieuwe of jong gebruikte auto niet op voorraad?

We gaan graag voor u op zoek en hebben uitgebreide inkoopkanalen. We vinden de perfecte auto die bij u past.

Een greep uit onze HK-Exclusive auto's

HKE Bedrijfswagens

HK-Exclusive bedrijfswagens

Huiskes-Kokkeler is in samenwerking met HK-Exclusive gespecialiseerd in exclusieve (Volkswagen) bedrijfswagens. U vindt bij ons een ruim aanbod rijk uitgeruste bedrijfswagens die allemaal het HK-Exclusive label verdienen. Ook onze bedrijfswagens zijn naar smaak te personaliseren in het interieur, exterieur en motorisch. 

Meer exclusieve auto’s bij Huiskes-Kokkeler

Bij Huiskes-Kokkeler bieden we de meest exclusieve modellen aan, zowel van de merken Audi en Volkswagen, als van overige merken. Daarnaast bieden we u topservice, zodat u bij ons optimaal kunt genieten en zo uw droom in vervulling laat gaan.

Naast het kopen van uw exclusieve auto kunt u bij ons terecht voor het financieren, zakelijk leasen, private leasen, huren & verzekeren. Lees hier meer over de mogelijkheden in de exclusieve auto’s bij Huiskes-Kokkeler.