Kopen incl. BTW

€ 47.590,-

De nieuwe Volkswagen Tiguan Allspace

Hier is hij dan! De nieuwe Tiguan Allspace. Nu met een nog scherper design, luxe LED-verlichting, nóg meer online diensten en de nieuwste assistentiesystemen. Nu te bewonderen in onze showroom in Hengelo. Ontdek hier de nieuwe Tiguan Allspace.

Nooit ruimte tekort

De Volkswagen Tiguan Allspace is 11 cm langer dan de gewone Tiguan, 760 liter bagageruimte én optioneel met 7 zitplaatsen leverbaar. Indien u kiest voor de 7-zits uitvoering bedraagt de bagageruimte nog altijd 700 liter. Een ideale auto voor het hele gezin. Met de tweede zitrij neergeklapt heeft u zelfs de beschikking over maar liefst 1.920 liter bagageruimte (1.755 in het geval van de 7-zits uitvoering).

Tiguan Allspace exterieur

Stijlvol design

De nieuwe Tiguan Allspace is vol van stijl. Een zeer opvallende grille en elegante verlichting aan de voorzijde. De velgen en de LED-achterlichten onderstrepen samen nog extra sportiviteit. Het is een gewaagd design met veel comfort en kracht met net iets meer ruimte dan het kleine broertje, de Tiguan.

Robuuste alleskunner

De Tiguan Allspace is er als basis-uitvoering, deze is standaard rijk uitgerust met o.a.:

  • 17" lichtmetalen velgen
  • Multimediasysteem 'Ready to Discover'
  • Multifunctioneel lederen stuurwiel
  • Airconditioning (handmatig)
  • Koplampverlichting en achterlichten in LED
  • Adaptive Cruise Control

Meer luxe, meer comfort, meer sportiviteit.

Liever meer luxe of sportiviteit gewenst? Ga dan voor de Life, Life Business, Elegance, R-Line of R-Line Business+. Opties zoals Trailer Assist, IQ-Light, Digital Cockpit Pro, R-Line ex- en interieur pakketten maken uw Tiguan Allspace helemaal compleet. Met het populaire R-Line of R-Line Business+ pakket voorziet u de Tiguan met sportieve en stoere looks. Bekijk alle uitvoeringen, opties en mogelijkheden in de prijslijst. 

Beschikbare uitvoeringen

DB2021AU00331_large

Brochure & prijslijst Volkswagen Tiguan Allspace

Onze Tiguan Allspace voorraad

Ervaar de nieuwe Volkswagen Tiguan Allspace

Onze actuele Tiguan Allspace acties