Het Škoda maandabonnement

Voor iedereen die nóg meer flexibiliteit rondom z'n Private Lease contract wil, is er nu het Škoda maandabonnement. 

Hoe werkt het? Kies een Private Lease Contract met een looptijd van 48 maanden inclusief de optie Flex Lease. Met deze optie kunt u na minimaal 1 jaar het contract maandelijks kosteloos opzeggen. Zo rijdt u nóg zorgelozer in uw nieuwe Škoda! Het voordeel voor de rijder is een flexibele looptijd, waardoor u niet jaren vast zit aan een Private Lease contract. 

Het Škoda maandabonnement betekent snel instappen, géén bkr-registratie, maandelijks opzegbaar en inclusief wegenbelasting, autoverzekering en onderhoud. Dit is tevens interessant voor u wanneer u een hypotheek wilt gaan afsluiten.

*Het Škoda maandabonnement kan voor maximaal 24 maanden worden afgesloten.

Wanneer is Škoda maandabonnement interessant?

  • Als u kennis wilt maken met het private leasen van een Škoda
  • Als u behoefte hebt aan flexibiliteit en u uzelf niet voor jaren wilt binden
  • Als u het leuk vindt om elk jaar een nieuwe Škoda en/of kleur te rijden
  • Als u nog niet zeker weet of u uw Škoda een lange tijd gaat gebruiken
  • Als u graag wilt dat uw private lease geen invloed heeft op uw hypotheek

Wilt u meer weten? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies.

Beschikbare modellen voor Škoda maandabonnement

Invloed Private Lease op uw hypotheek

Houdt u liever uw spaargeld voor uzelf of misschien wel voor andere doeleinden dan uw auto, dan is Private Lease een handige uitweg. U betaalt een maandelijks vast bedrag voor alle kosten bij het gebruiken van de auto, exclusief de brandstofkosten. Toch wordt uw leasebedrag (totaal te betalen bedrag gedurende de leaseperiode) geregistreerd bij het BKR (Bureau Krediet Registratie) en wordt het gezien als Operational Lease. Dit betekent dat Private Lease van invloed heeft op de hoogte van uw maximaal te lenen hypotheek. Sinds 1 april 2022 wordt 100% van de totale leasesom geregistreerd bij het BKR. Voorheen ging het slechts om het financiële deel en werd er 65% van de totale leasesom geregistreerd. 

Bent u van plan om uw Private Leasecontract af te sluiten direct ná uw hypotheekafsluiting, dan wordt er door Huiskes-Kokkeler gekeken naar uw maandelijkse hypotheeklasten om te toetsen wat uw financiële budget is. Hierdoor voorkomen wij samen met u dat u onverhoopt niet in staat bent om alle kredieten te betalen. Hierbij wordt er rekening gehouden met de draagkrachtnormen van Keurmerk Private Lease.

Kiest u voor Škoda maandabonnement, dan is er al geen BKR-registratie nodig, aangezien het contract voor maximaal twee jaar geldt en deze tevens maandelijks opzegbaar is. Dit heeft als voordeel dat uw hypotheekverstrekker hier niet naar kijkt, omdat Škoda maandabonnement niet wordt erkend als schuld. Dit is dé ideale oplossing voor als u een hypotheek wilt afsluiten. Vraag onze verkoopadviseurs naar de mogelijkheden.