hero-id.buzz-bestelbaar

De Volkswagen ID. Buzz: nu te bestellen bij Huiskes-Kokkeler

De voorverkoop van de nieuwe en volledig elektrische ID. Buzz is gestart. De ID. Buzz en ID. Buzz Cargo, beide geïnspireerd op de legendarische Volkswagen T1 Bus, hebben beide een 77 kWh accupakket dat zorgt voor een actiradius van maximaal 424 kilometer (WLTP). Het zijn twee ruime, praktische, maar ook zeer wendbare elektrische MPV's en bedrijfswagens. Uiteraard worden beide modellen geleverd met de nieuwste innovaties die beschikbaar zijn in de ID.-family en zijn ze standaard al zeer rijk uitergerust. 

De bedrijfswagenvariant, genaamd de ID. Buzz Cargo, wordt als eerste leverbaar en is er vanaf € 46.200 (excl. BTW). De personenvariant, de extra luxe ID. Buzz 1ST, is er nu vanaf € 69.900 (incl. BTW). Later wordt er van de personenuitvoering ook een standaardversie beschikbaar, deze standaardvariant krijgt een vanafprijs van ongeveer € 55.000. 

Interesse in de nieuwe ID. Buzz? Klik dan op de button! 

Het welbekende MEB-platform staat ook weer aan de basis van dit ID.-model, goed dus voor maximaal 424 kilomter actieradius uit het 77 kWh accupakket. Snelladen gaat met een capaciteit tot 170 KW, wat goed is voor 5-80% in een half uur. De innovatie van het elektrisch rijden komt helemaal terug in de ID. Buzz, de ID.Buzz kan namelijk bidirectioneel laden. Dit betekent dat de ID. Buzz ook stroom terug kan geven aan het net. 

De ID. Buzz is ook weer zoals u van Volkswagen gewend bent, voorzien van de meest hoogwaardige assistentiesystemen. Travel assist (gedeeltelijk autonoom rijden), LED Matrix 'IQ.Light’ en Trained Parking Assist zijn leverbaar. Met Trained Parking Assist kan de ID. Buzz parkeermanouvres aanleren en deze op den duur zelf uitvoeren. Over-the-air-updates zijn ook mogelijk bij de ID. Buzz. 

ID. Buzz Cargo

De ID. Buzz Cargo is de bedrijfswagenvariant van de ID. Buzz. Dit model heeft een laadruimte van 2,21 meter in lengte en een inhoud van 3.9m3, dit is voldoende ruimte om er twee europallets achter elkaar in kwijt te kunnen. Het is met recht een 'Bedrijfswagen', aangezien u de beschikking heeft over een laadvermogen van 650kg en een trekgewicht van 1000kg. De ID. Buzz gaat geen klus uit de weg met de korte laadtijd en de actieradius van 424 kilometer. Standaard beschikt de Cargo over airconditioning, een digital cockpit, Radio ‘Ready to Discover’ met 10 inch touchscreen, LED-koplampen en -achterlichten, Park Distance Control, een verwarmbare bestuurdersstoel, Keyless Start, bumpers in carrosseriekleur, App Connect draadloze smartphone-integratie en over-the-air-updates.

De ID. Buzz Cargo is nu bestelbaar vanaf € 46.200 (excl. BTW)

ID. Buzz (personenwagen)

De bagageruimte van de personenvariant is ook niet mis. De inhoud bedraagt namelijk maar liefst 1.121 liter en dit is met een neergeklapte achterbank zelfs 2.205 liter. Aanhangers trekken doet de ID. Buzz ook, aanhangers met een geremd gewicht tot 1.000 kg zijn mogelijk. De ID. Buzz is net zo wendbaar als een Volkswagen Golf 8, de draaicirkel van de ID. Buzz is slechts 11,1 meter. 

De ID. Buzz is nu beschikbaar als vijfzitter in de exclusieve uitvoeringen 1ST en 1ST Max. De standaarduitvoering van de 1ST bestaat uit: 20 inch lichtmetalen velgen, verwarming van voorstoelen en stuur, een kwalitatief hoogwaardig afgewerkt dashboard, ‘Art Velours Eco’-bekleding en navigatiesysteem Discover Pro met een 10 inch kleuren touchscreen, Lane Assist, Adaptive Cruise Control, Keyless Acces, Rear View achteruitrijcamera, Park Assist Plus, LED Matrix koplampen (IQ.Light) en elektrisch bedienbare schuifdeuren en achterklep. 

De nog luxere uitvoering, de ID. Buzz 1ST Max, beschikt over: 21 inch lichtmetalen velgen, elektrisch verstelbare Comfortstoelen voorin, het navigatie- en infotainmentsysteem Discover Pro met 12 inch kleuren touchscreen, een variabele laadvloer, Side Assist Trained Park Assist en Travel Assist. 

De vijfpersoons ID. Buzz 1ST is leverbaar vanaf € 69.990 en de ID. Buzz 1ST Max vanaf € 74.590. 

DB2022AU00392_large

Oktober 2022 bij Huiskes-Kokkeler

Oktober 2022 worden de eerste ID. Buzz-modellen verwacht bij Huiskes-Kokkeler. De reguliere versie van de ID. Buzz volgt later met een vanafprijs van € 55.000. 8 jaar garantie (óf 160.000 km) is standaard op de hoogvoltaccu. Elke ID. Buzz wordt standaard geleverd met 7 jaar onderhoud. (Onderhoud dient dan wel elke 24 maanden plaats te vinden)

Interesse in de nieuwe ID. Buzz? Klik dan op de button!