Petromark Injector Cleaner: slechts € 9,95

Een schoon brandstofsysteem is belangrijk voor een optimale werking van de motor. Vervuilingen in het brandstofsysteem zorgen voor een hoger verbruik, minder vermogen en kunnen zelfs storingen veroorzaken. 

Regelmatig gebruik van een goede brandstofreiniger, bijvoorbeeld bij een onderhoudsbeurt, voorkomt problemen en houdt uw brandstofsysteem en injectoren schoon. Voor een effectieve reiniging gebruiken wij Petromark Injector Cleaner (of Diesel Injector Cleaner voor dieselmotoren). Dit is een additief wat simpelweg aan de brandstof wordt toegevoegd. Altijd voordelig: slechts € 9,95 per flacon.

Eigenschappen Petromark Injector Cleaner

Reinigt en voorkomt afzettingen in het gehele brandstofsysteem, van de tank tot aan de injectoren en verbrandingsruimte;
Lost oxidatie, vernis, gom, hars en andere lakachtige verbindingen op in het hele brandstofsysteem;
Neutraliseert de gevolgen van E10-benzine (lees meer verderop deze pagina);
Reinigt de injectoren zeer grondig waardoor een optimaal sproeibeeld ontstaat en daardoor een betere verbranding. Gevolg: lager verbruik, rustigere motorloop en verbeterde motorprestaties;
Reinigt en beschermt inlaatkleppen, verbrandingsruimte en uitlaatkleppen;
Verkleint de kans op storingen;
✔ Voordelig: slechts € 9,95

Beschikbaar voor benzinemotoren (Injector Cleaner) en dieselmotoren (Diesel Injector Cleaner).

Problemen bij E10-brandstof

"E10 is benzine waarin maximaal 10 procent bio-ethanol (bio-alcohol) is bijgemengd. (...) de alcohol in de benzine is hygroscopisch, wat betekent dat het de neiging heeft om water op te nemen. Dat is vooral een probleem wanneer het voertuig lange tijd niet wordt gebruikt. De E10 zakt dan in de tank omlaag, waardoor bijvoorbeeld oxidatie en soms zelfs ook sludgevorming kan optreden.” -Bron: Autoweek

Tankt u regelmatig E10-benzine? Dan adviseren wij om vanaf de eerstvolgende onderhoudsbeurt gebruik te maken van de Petromark Injector Cleaner voor slechts € 9,95. U kunt een flacon bij ons aan de servicebalies meenemen (om zelf in de bandstoftank te gieten) of wij gieten het erbij tijdens een werkplaatsbezoek.

Gebruik maken van dit product?

Geef het eenvoudig aan tijdens het maken van een (online/telefonische) afspraak. Of koop een flacon bij één van onze servicebalies in Almelo, Enschede, Hengelo of Oldenzaal. Altijd voordelig: slechts € 9,95.

Wanneer en hoe gebruikt u dit product?

In welke gevallen adviseren wij het gebruik van Petromark Injector Cleaner?
• Bij veelvuldig gebruik van E10-benzine;
• Wanneer de auto ouder is dan 6 jaar en/of meer dan 150.000 km heeft gereden;
• Bij hoog verbruik, verminderd motorvermogen en/of storingen.

Hoe te gebruiken?
• Adviesmoment: in combinatie met iedere onderhoudsbeurt;
• Advies voor gebruik bij storingen: dubbele dosis (2 flacons) op een volle tank en een lange rit.

Het gebruik van Petromark Injector Cleaner is heel eenvoudig. Wij voegen de inhoud van de flacon tijdens een werkplaatsbezoek toe aan uw brandstoftank. U kunt het ook zelf toevoegen, bijvoorbeeld tijdens een tankbeurt.