VW-Bedrijfswagens Transporter kopen

Filteren

Filteren

Bedrijfswagen kopen bij Huiskes-Kokkeler

Van ZZP'er tot wagenparkbeheerders van grote organisaties. Voor iedereen kunnen wij bedrijfswagens naar wens leveren. Als officieel Volkswagen Bedrijfswagens dealer hebt u bij ons altijd de keuze uit beste modellen bedrijfswagens. Ook hebben we altijd een ruime voorraad van de populaire Volkswagen Caddy, Transporter en Crafter modellen, zowel nieuwe als jong-gebruikte bedrijfswagens uit voorraad.

Uiteraard is er naast de mogelijkheid tot het kopen van een bedrijfswagen ook de mogelijkheid om deze bij ons zakelijk te leasen, te financieren, huren en/of verzekeren

Bedrijfswageninrichting op maat

Naast de bedrijfswagen zelf, kunnen we ook de bedrijfswageninrichting volledig voor u verzorgen.  Bedrijfswagen Inrichting Twente (BWI Twente), is onderdeel van de Huiskes-Kokkeler Autogroep en bevindt zich in ons VW Bedrijfswagens pand. Hierdoor kunt u bij aflevering direct wegrijden en aan de slag. 

Styling & Performance

Naast de bedrijfswageninrichting aan de binnenzijde van uw bedrijfswagen, bieden wij voor het uiterlijk aan de buitenzijde mogelijkheden tot sportieve en stijlvolle aanpassingen. Onze specialistische afdeling Styling & Performance Twente maakt uw bedrijfswagen helemaal naar eigen smaak met vele personalisatiemogelijkheden.