Een geschikte Private Lease auto voor elk budget!

Bij ons kunt u gegarandeerd een Private Lease auto naar wens vinden. Dankzij onze ruime voorraad nieuwe auto's en occasions van onze merken Volkswagen, Audi, SEAT en ŠKODA, maar ook occasions van andere merken vindt u bij ons altijd een Private Lease auto welke aansluit bij uw wensen en budget. Naast onze voorraad kunt u uiteraard ook een eigen Private Lease auto samenstellen. 

Geen onverwachte kosten & zekerheid met het Keurmerk Private Lease

Met Private Lease heeft u géén onverwachte kosten. Private Lease houdt in dat de prijs all-in is, dus u betaalt naast het maandbedrag niet extra voor wegenbelasting, verzekering van en onderhoud aan uw auto. Het enige wat u zelf dient te betalen zijn de brandstof/laadkosten. Daarnaast bent u bij ons dankzij het Keurmerk Private Lease verzekert van o.a. eerlijke voorwaarden en 14 dagen bedenktijd.

Nieuw, occasion of elektrisch!

Bent u op zoek naar de beste Private Lease Deal voor uw gewenste auto? Dankzij onze mooie merken Volkswagen, Audi, ŠKODA en SEAT kunnen we u altijd een goede auto voor een goede prijs bieden. Soms is dat een occasion maar in sommige gevallen is een nieuwe auto simpelweg goedkoper vanwege scherpe acties. Vraag persoonlijk advies aan voor uw beste private lease deal, nieuw of occasion.

Of stel direct uw Private Lease auto samen

Veelgestelde vragen

 • Met all-in bedoelen we ook écht all-in: je betaalt alleen de brandstof. In de vaste maandelijkse kosten zijn inbegrepen:

  » Afschrijving en rente
  » Reparatie, onderhoud en banden (winterbanden leverbaar tegen een meerprijs)
  » Schadeherstel
  » Houderschapsbelasting
  » Allrisk autoverzekering, inclusief inzittenden
  » Pechhulp en vervangend vervoer binnen 24 uur in heel Europa
  » Inclusief BTW en BPM

  Bij niet-verhaalbare schades kost het je dus alléén je eigen risico per schadegeval. Eventuele extra’s zoals winterbanden zijn ook leverbaar tegen een meerprijs.

 • Ja, dit is mogelijk! Je krijgt dan de inruilwaarde van je auto op je bankrekening gestort als cashback. De inruilwaarde in mindering brengen op je private lease maandbedrag is niet mogelijk. 

 • Iedereen met een voor het betreffende voertuig in Nederland geldig rijbewijs mag in de auto rijden en is verzekerd. Het voertuig mag ook worden bestuurd door een zeventienjarige met een 2todrive rijbewijs. Hierbij geldt dat de bestuurder tot het 18e jaar onder begeleiding mag rijden. De bijrijder moet in het bezit zijn van een geldig Nederlands rijbewijs. De bestuurder met het 2todrive rijbewijs moet altijd zowel het rijbewijs als de begeleiderspas bij zich hebben.

 • In de meeste gevallen hoef je geen borg te voldoen. Afhankelijk van het type voertuig en het door ons ingeschatte risico is het echter wel mogelijk dat wij om een borgstelling vragen. Een aanbetaling inbrengen in het leasecontract is niet mogelijk.

 • Wij vragen om een kopie van uw rijbewijs, salarisspecificatie en bankafschrift (voorzien van de NAW-gegevens). Deze informatie zal worden gebruikt om het financiële risico in te schatten waarbij wij onder andere gebruik maken van de EDR Credit Services (www.edrcreditservices.nl). Tijdens het offertetraject kan het zijn dat je mogelijk gebeld wordt door de EDR voor het verzamelen van aanvullende informatie.

 • Ja, bij het sluiten van een leasecontract wordt dit contract geregistreerd bij het Bureau Krediet Registratie in Tiel (BKR). Daarnaast geven wij een betalingsachterstand van 60 dagen door aan BKR. Hiermee willen wij en het BKR voorkomen dat je problemen krijgt door te veel schulden. Bij het afsluiten van het contract wordt 65% van het totaal van de leasetermijnen doorgegeven aan de BKR.

  Rekenvoorbeeld:
  Stel je leaset via Private Lease een auto voor € 225,- per maand, op basis van 48 maanden / 10.000 kilometer per jaar. Dan wordt het bedrag als volgt berekend: 48 maanden x € 225,- x 65% = € 7.020,-. Dit bedrag wordt doorgegeven aan het BKR. Kijk voor meer informatie op www.bkr.nl.

 • Wij bieden altijd een proefrit aan met de auto die je voor ogen hebt, zodat je zeker weet dat het de juiste keuze is. Niets is vervelender dan een auto die niet rijdt zoals je verwacht, en dat begrijpen we.

Keurmerk Private Lease: veilig, verantwoord en vertrouwd een auto leasen

Het Keurmerk Private Lease is het kwaliteitskeurmerk om betrouwbaar een auto te private leasen met duidelijke algemene voorwaarden en eerlijke spelregels. De voordelen op een rij:

 • Eerlijke voorwaarden
 • Compleet product
 • 14 dagen bedenktijd
 • Bescherming tegen te hoge lasten
 • Zekerheid bij klachten

Lees meer over het Keurmerk Private Lease op de website van het keurmerk.