Huiskes-Kokkeler. Aandacht. Ambitie. Allure.

Wij zijn Huiskes-Kokkeler. In de afgelopen eeuw zijn we uitgegroeid tot dé autoriteit op het gebied van mobiliteit in onze regio. Gedreven om onze klanten elke dag weer de beste ervaring te geven, zetten wij altijd dat stapje extra. Je bent welkom en dat voel je aan alles. Vriendelijk, sympathiek en bovenal die échte aandacht.

Het allerlaatste nieuws

Bekijk al het nieuws

16-9josefaautoskodakaroqandcoldwaterhardening-h1-6e2e6961

De voordelen van ijszwemmen voor uw lichaam

b2023nr00055-large

Meerderheid Europeanen wil straks tóch elektrisch rijden

audihouseofprogress8

Audi tentoonstelt merkwaarden in een nieuw House of Progress

Onze merken en modellen

Werkplaats-monteur_4

Direct online uw werkplaats afspraak maken?

Wat onze klanten over ons zeggen:

"Perfecte service en klantvriendelijkheid.

De verkoper stond mij uitstekend te woord, voelde aan waar mijn interesse lag, had groot empathisch vermogen en een dosis humor, die precies bij mij past. Perfecte verzorging rondom de aflevering van mijn nieuwe Tiguan, hoogstaande service. Goed inruilbod gegeven en goede nazorg. Aan te bevelen aan iedere VW-koper/prospect!!"

Uw mobiliteitspartner van Oost-Nederland

Huiskes-Kokkeler is dé Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda en Volkswagen Bedrijfswagens dealer in Twente en Achterhoek. Met deze vijf merken, een eigen leasemaatschappij, verhuurbedrijf, schadebedrijven en een bedrijfswagencentrum is Huiskes-Kokkeler actief op bijna alle vormen van mobiliteit voor particuliere en zakelijke klanten.

Wij helpen u graag bij het kopen, private leasen, zakelijk leasen of financieren van uw toekomstige nieuwe auto of jong-gebruikte occasion. Wilt u graag weten of kopen of leasen voor u goedkoper is? Ook hier kunnen wij u van het juiste advies voorzien!

Onze vestigingen