ŠKODA CITIGO ͤ iV

De ŠKODA CITIGO ͤ  iV is de eerste 100% elektrische ŠKODA welke begin 2020 verwacht wordt. Met een actieradius van 265 kilometer (WLTP) is het een elektrische auto die uitermate geschikt is voor onder meer het dagelijkse woon-werk verkeer, en verder. Lees hier alles over dit nieuwe model, en meld u aan. Zo houden we u op de hoogte van het aankomende nieuws over bijvoorbeeld de vanafprijs en introductie-datum.

 

NU TE BESTELLEN VANAF €23.290.

Private Lease nu € 249 p/m

De ŠKODA CITIGOe iV private leasen is zeer aantrekkelijk. All-in een volledig elektrische stadsauto rijden vanaf slechts € 249 p.m. Alleen de stroom komt voor uw eigen rekening. Bereken via onderstaande knop uw maandbedrag en kies uw kleur en uitvoering.

Bestelbaar vanaf € 23.290,-

De ŠKODA CITIGOe iV is bestelbaar vanaf € 23.290,- in de 'Ambition' uitvoering. Voor de snelle beslissers geldt als extra actie een inruilpremie van maar liefst € 3.000! De inruilpremie geldt zolang de voorraad strekt, vraag ons naar de voorwaarden. 

265 kilometer actieradius

Dankzij de actieradius van 265 kilometer (WLTP) is de CITIGO ͤ  iV uitermate geschikt voor het dagelijkse woon-werk verkeer en is hij ook privé heel praktisch om te gebruiken. Gemiddeld legt een Nederlander per dag 22 kilometer woon-werk verkeer af met de auto. Met de CITIGO ͤ  iV is het dus geen enkel probleem om meer dan 10 dagen woon-werk verkeer af te leggen op één accu. 

In 4 uur opgeladen

De CITIGO ͤ  iV beschikt over een lithium-ion accu die in 4 uur en 8 minuten volledig opgeladen kan worden. Snelladen tot 80% met behulp van het Combined Charing System (CSS) duurt slechts 1 uur. Laden kan zelfs thuis met een 230V aansluiting.

Zakelijk leasen? 8% bijtelling!

De CITIGO ͤ  iV leasen is erg aantrekkelijk! Voor de zakelijke rijder is de bijtelling slechts 8% (indicatie: +/- € 58,- per maand). Vraag direct een vrijblijvende offerte aan. 

De CITIGO ͤ iV voordelen op een rijtje

Heeft bovenstaande u nog niet weten te overtuigen? We zetten alle voordelen die nu bekend zijn graag even voor u op een rijtje. Wilt u alles weten over de CITIGO ͤ iV? Meld u aan en blijf op de hoogte van alle voordelen.

Uw voordelen

  • 265 kilometer actieradius

  • In 4 uur opgeladen

  • Geen wegenbelasting

  • T/m 2020 vrijgesteld van BPM

  • 8% zakelijke bijtelling

  • 6 jaar gratis onderhoud