ŠKODA CITIGO ͤ iV - Blijf op de hoogte

De ŠKODA CITIGO ͤ  iV is de eerste 100% elektrische ŠKODA welke begin 2020 verwacht wordt. Met een actieradius van 265 kilometer (WLTP) is het een elektrische auto die uitermate geschikt is voor onder meer het dagelijkse woon-werk verkeer, en verder. Lees hier alles over dit nieuwe model, en meld u aan. Zo houden we u op de hoogte van het aankomende nieuws over bijvoorbeeld de vanafprijs en introductie-datum.

 

NU TE RESERVEREN OP SKODA.NL

Nu te reserveren

Het is nu mogelijk om de CITIGO ͤ  iV te reserveren. Bezoek de SKODA.nl site om direct uw CITIGO ͤ  iV te reserveren. Daarnaast op de hoogte blijven van al het nieuws over het eerste 100% elektrische model van ŠKODA? Meld u aan voor de nieuwsbrief. 

265 kilometer actieradius

Dankzij de actieradius van 265 kilometer (WLTP) is de CITIGO ͤ  iV uitermate geschikt voor het dagelijkse woon-werk verkeer en is hij ook privé heel praktisch om te gebruiken. Gemiddeld legt een Nederlander per dag 22 kilometer woon-werk verkeer af met de auto. Met de CITIGO ͤ  iV is het dus geen enkel probleem om meer dan 10 dagen woon-werk verkeer af te leggen op één accu. 

In 4 uur opgeladen

De CITIGO ͤ  iV beschikt over een lithium-ion accu die in 4 uur en 8 minuten volledig opgeladen kan worden. Snelladen tot 80% met behulp van het Combined Charing System (CSS) duurt slechts 1 uur. Laden kan zelfs thuis met een 230V aansluiting.

Private of zakelijke lease?

De CITIGO ͤ  iV leasen is antrekkelijk! Voor de zakelijke rijder is de bijtelling slechts 8% (indicatie: +/- € 60,- per maand). De CITIGO ͤ  iV private leasen is ook mogelijk, het maandbedrag zal om en nabij €339,- per maand zijn. (Op basis van 48 maanden en 10.000 km per jaar).

De CITIGO ͤ iV voordelen op een rijtje

Heeft bovenstaande u nog niet weten te overtuigen? We zetten alle voordelen die nu bekend zijn graag even voor u op een rijtje. Wilt u alles weten over de CITIGO ͤ iV? Meld u aan en blijf op de hoogte van alle voordelen.

Uw voordelen

  • 265 kilometer actieradius

  • In 4 uur opgeladen

  • Geen wegenbelasting betaling

  • T/m 2020 vrijgesteld van BPM

  • 8% zakelijke bijtelling