Volkswagen ID.3

Pure 45 kWh 150pk 33.488,- ex BTW, SEPP subsidie 2.000,-
Nieuw

Al x bekeken

  • Actieradius
    348 km

2022

Elektrisch

10 km

Automaat

  • 100% elektrisch
  • Gunstige bijtelling
  • 8 jaar accugarantie

Volkswagen ID.3

Pure 45 kWh 150pk 33.488,- ex BTW, SEPP subsidie 2.000,-

  • Actieradius
    348 km

Opties en specificaties

Liever persoonlijk advies?

Maak uitgebreid kennis met deze auto

Interesse in deze auto of gewoon even in het echt ervaren? Neem contact met ons op voordat u een bezoek brengt aan ons om er zeker van te zijn dat de auto aanwezig en beschikbaar is. 

Maak hier uw afspraak voor een proefrit. We helpen u graag verder! 

Inruil van uw huidige auto is mogelijk
Vraag vrijblijvend een inruilvoorstel aan!
Vul uw kenteken en kilometerstand in
Ook financieren is mogelijk
Uw financiering berekenen
Kies hieronder uw gewenste aanbetaling en looptijd

Meer Volkswagen ID.3

Nieuwe of gebruikte Volkswagen ID.3 kopen

In onze ruime voorraad Volkswagen ID.3 modellen kunt u altijd een nieuwe Volkswagen ID.3 of ID.3 occasion naar wens vinden. Voor meer informatie over elektrisch rijden en het opladen van een elektrische auto leest u hier meer. Wij bieden u namelijk niet alleen een elektrische auto, maar kunnen u ook helpen met de laadoplossing aan huis of op kantoor, en energiewinning én besparing via bijvoorbeeld zonnepanelen. 

Kijk hier voor een compleet overzicht van al onze Volkswagen ID.3 voorraad. Alles over de Volkswagen ID.3, vanafprijzen, uitvoeringen en brochures vindt u op onze ID.3 modelpagina.

Private & zakelijk leasen

Private lease is steeds populairder, óók voor elektrische auto's als de Volkswagen ID.3. Bekijk hier onze actuele Volkswagen ID.3 private lease actie. Direct private leasen uit voorraad? Ook dat is mogelijk. Bekijk onze gehele voorraad Volkswagen ID.3 private lease auto's.

Zakelijk leasen met een aantrekkelijke bijtelling van 8% is nog mogelijk voor een Volkswagen ID.3 uit voorraad (zo lang de voorraad strekt): Volkswagen ID.3 zakelijk leasen.

Meer ruimte en elektrisch rijden?

De Volkswagen ID.4 en Volkswagen ID.5 zijn respectievelijk een SUV en SUV Coupé die nog meer ruimte bieden, gecombineerd met het plezier van 100% elektrisch rijden. Bekijk hier ook alles over de elektrische Volkswagen modellen.

Huiskes-Kokkeler besteedt de uiterste zorg aan de juistheid en volledigheid van de gegevens. Hoewel de informatie permanent zo accuraat en actueel mogelijk wordt weergegeven zijn wijzigingen te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van deze advertentie kunnen derhalve op geen enkele wijze rechten worden ontleend.