VW-Bedrijfswagens Transporter

Dubbel Cabine 2.0TDI 150pk L2H1 Bulli DSG
Occasion

Al x bekeken

2021

Diesel

107.569 km

Automaat

  • Gecontroleerd op 130 punten
  • Uitgebreide garantie
  • 14 dagen omruilgarantie

VW-Bedrijfswagens Transporter

Dubbel Cabine 2.0TDI 150pk L2H1 Bulli DSG

Opties en specificaties

Liever persoonlijk advies?

Wij krijgen een 8.9 van onze klanten

Maak uitgebreid kennis met deze auto

Interesse in deze auto of gewoon even in het echt ervaren? Neem contact met ons op voordat u een bezoek brengt aan ons om er zeker van te zijn dat de auto aanwezig en beschikbaar is. 

Maak hier uw afspraak voor een proefrit. We helpen u graag verder! 

Inruil van uw huidige auto is mogelijk
Vraag vrijblijvend een inruilvoorstel aan!
Vul uw kenteken en kilometerstand in
Ook financieren is mogelijk
Uw financiering berekenen
Kies hieronder uw gewenste aanbetaling en looptijd

Bedrijfswageninrichting voor uw Volkswagen Transporter

Bij Huiskes-Kokkeler Bedrijfswagens zijn we meer dan alleen een bedrijfswagens-dealer! Wij helpen u graag met het samenstellen van de geschikte bedrijfswageninrichting voor uw Volkswagen Transporter. Bij ons kunt u terecht voor vele zaken zoals: dubbele cabines, laadruimte betimmering, verlichting, bescherming & veiligheid, daktransport en ladingzekeringen. Daarnaast verzorgen wij ook de ombouw naar grijs kenteken én kunnen wij de inrichting verzorgen voor een compleet wagenpark. Er is oneindig veel mogelijk dus bekijk snel wat wij voor u kunnen betekenen!

Aluca Standaardinrichtingen

Uw Volkswagen Transporter bedrijfswageninrichting met Aluca. Maak uw Transporter compleet met één van onze standaardinrichtingen. Zo maakt u uw bedrijfswagen compleet naar wens en kunt u nog functioneler op pad. Een Aluca inrichting is daarnaast financieel erg aantrekkelijk, bekijk wat u kunt besparen wanneer u met een Aluca inrichting op weg gaat.

Meer Volkswagen Transporter

De Volkswagen Transporter is inmiddels aanbeland bij de 6e generatie. De Volkswagen Transporter 6.1 welteverstaan. Deze vernieuwde Volkswagen Transporter is bij ons ruim vertegenwoordigd in onze voorraad. Direct uw nieuwe Volkswagen Transporter of Transporter occasion uit voorraad rijden of een nieuwe Transporter naar wens samengesteld. Bekijk de mogelijkheden voor het naar wens samenstellen op onze Volkswagen Transporter modelpagina.

ID. Buzz

De 100% elektrische opvolger van de Transporter, de Volkswagen ID. Buzz, werd in 2022 op de markt gebracht. Zowel als personenbusje en als bedrijfswagen is de nieuwe ID. Buzz op de markt gebracht. Als bedrijfswagen kunt u kiezen voor de ID. Buzz Cargo. Lees meer op de modelpagina's of neem contact met ons op voor meer informatie. 

Styling & Performance

Naast de keuze qua uitvoeringen en opties voor uw Volkswagen Transporter kunt u zowel een nieuwe als gebruikte occasion volledig naar wens personaliseren. Qua uiterlijk kunt u hiervoor terecht bij onze Styling & Performance Twente afdeling.

Huiskes-Kokkeler besteedt de uiterste zorg aan de juistheid en volledigheid van de gegevens. Hoewel de informatie permanent zo accuraat en actueel mogelijk wordt weergegeven zijn wijzigingen te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van deze advertentie kunnen derhalve op geen enkele wijze rechten worden ontleend.