Audi financieren

Audi financieren

Het Audi Privé Plan is een financiering afgestemd op uw wensen en financiële situatie. Via het Audi Privé Plan financiert u een Audi tegen lage maandlasten, vanwege de hoge restwaarde van de Audi. Bekijk hieronder in de video hoe het Audi Privé Plan werkt:

Audi Privé Plan
Audi Privé Plan

Audi Privé Plan

Wanneer u als particulier een Audi wilt financieren dan is het Audi Privé Plan de aangewezen financiering voor u. Via deze financiering betaalt u geen hoog bedrag bij aanschaf maar houdt u desondanks de maandlasten laag doordat de Audi een bewezen hoge restwaarde heeft. Tijdens de looptijd van het contract betaal je over de slottermijn, welke afgedekt is door de restwaarde van uw Audi, alleen rente en geen aflossing. Onze verkopers adviseren u graag om een passend financieringsvoorstel voor u op te stellen, afgestemd op uw wensen, financiële situatie en gebruiksduur van de Audi. 

De voordelen van het Audi Privé Plan op een rij:

  • Vaste maandlasten, vaste looptijd en vaste rente
  • Lage maandbedragen door hoge inruilwaarde
  • Financiering speciaal ontwikkeld voor Audi auto's
  • Gemakkelijk en snel geregeld bij Huiskes-Kokkeler

 

Heeft u al een Audi uit voorraad op het oog? Op de pagina van deze auto kunt via de financierings-calculator een indicatie krijgen van de mogelijke aanbetaling, slottermijn en het maandbedrag. 

 

 

Links/documenten

Dienstenwijzer VWPFS