05 december 2019

Meer Audi e-trons voor Nederland met slechts 4% bijtelling

In Nederland zijn de Audi e-tron 50 en 55 quattro een groot succes. Alle exemplaren van het nieuwe instapmodel, de e-tron 50 quattro, zijn al verkocht. Reden genoeg om extra e-trons naar Nederland te halen. Het is mogelijk om dit jaar nog een Audi e-tron te rijden en dat tegen slechts 4 procent fiscale bijtelling! Dit houdt in dat het mogelijk is om een e-tron te rijden vanaf €280 netto per maand.

Met de e-tron 50 quattro introduceerde Audi enkele maanden geleden de 'lichtere' versie van de Audi e-tron 55 quattro. Net als zijn krachtigere broer heeft de e-tron 50 quattro een elektromotor op de voor- en achteras. Deze 313 pk sterke SUV heeft een maximumkoppel van 540 Nm en sprint van 0-100 km/h in slechts 7,0 seconden. Dankzij zijn 71 kWh sterke accu heeft de SUV een bereik van meer dan 300 kilometer.

De Audi e-tron 50 quattro is verkrijgbaar in drie vooraf samengestelde, speciaal geprijsde launch editions, voor een vanaf prijs van €71.900. Vanwege de gunstige, lage bijtelling van 4 procent en de hoogwaardige kwaliteit van Audi hebben de afgelopen maanden met name veel zakelijke rijders voor de Audi e-tron gekozen. Voor de geïnteresseerden is er goed nieuws: Audi haalt nog dit jaar een aantal extra Audi's e-tron 50 en 55 quattro naar ons land. Ook Audi Centrum Hengelo krijgt nog een paar extra Audi e-trons. Deze zijn nog vóór 1 januari 2020 te rijden, dus tegen slechts 4 procent bijtelling voor de komende vijf jaar!

Audi e-care

Zowel de e-tron 50 quattro als de 55 quattro worden geleverd met Audi e-care, een uitgebreid dienstenpakket dat speciaal is ontwikkeld om zorgeloos elektrisch te rijden. Om thuis te laden heeft Audi met het Thuislaadpakket een kant-en-klare oplossing. Inbegrepen zijn onder meer een 11 kW laadpaal, het ready to go-installatiepakket en een hostingcontract waarbij het energiegebruik (groene stroom) maandelijks wordt gefactureerd en eventueel verrekend. Het uitgebreide Thuislaadpakket wordt aangeboden vanaf € 1.550.