VW-Bedrijfswagens Crafter

Bestelwagen 2.0TDI 177pk 3.5T L3H3 Exclusive Automaat * Hero Edition * Navi I Adaptieve cruise control I Parkeerhulp voor+achter+side I Lichtmetalen velgen I
Occasion

Al x bekeken

2024

Diesel

10 km

Automaat

  • Gecontroleerd op 130 punten
  • Uitgebreide garantie
  • 14 dagen omruilgarantie

VW-Bedrijfswagens Crafter

Bestelwagen 2.0TDI 177pk 3.5T L3H3 Exclusive Automaat * Hero Edition * Navi I Adaptieve cruise control I Parkeerhulp voor+achter+side I Lichtmetalen velgen I

Opties en specificaties

Wij krijgen een 8.9 van onze klanten

Maak uitgebreid kennis met deze auto

Interesse in deze auto of gewoon even in het echt ervaren? Neem contact met ons op voordat u een bezoek brengt aan ons om er zeker van te zijn dat de auto aanwezig en beschikbaar is. 

Maak hier uw afspraak voor een proefrit. We helpen u graag verder! 

Inruil van uw huidige auto is mogelijk
Vraag vrijblijvend een inruilvoorstel aan!
Vul uw kenteken en kilometerstand in
Ook financieren is mogelijk
Uw financiering berekenen
Kies hieronder uw gewenste aanbetaling en looptijd

Bedrijfswageninrichting voor uw Volkswagen Crafter

Bij Huiskes-Kokkeler Bedrijfswagens zijn we meer dan alleen een bedrijfswagens-dealer! Wij helpen u graag met het samenstellen van de geschikte bedrijfswageninrichting voor uw Volkswagen Crafter. Bij ons kunt u terecht voor vele zaken zoals: dubbele cabines, laadruimte betimmering, verlichting, bescherming & veiligheid, daktransport en ladingzekeringen. Daarnaast verzorgen wij ook de ombouw naar grijs kenteken én kunnen wij de inrichting verzorgen voor een compleet wagenpark. Er is oneindig veel mogelijk dus bekijk snel wat wij voor u kunnen betekenen!

Aluca Standaardinrichtingen

Uw Volkswagen Crafter bedrijfswageninrichting met Aluca. Maak uw Crafter compleet met één van onze standaardinrichtingen. Zo maakt u uw bedrijfswagen compleet naar wens en kunt u nog functioneler op pad. Een Aluca inrichting is daarnaast financieel erg aantrekkelijk, bekijk wat u kunt besparen wanneer u met een Aluca inrichting op weg gaat.

Meer Volkswagen Crafter

De Volkswagen Crafter is bij ons vertegenwoordigd in de voorraad. Direct uw nieuwe Volkswagen Crafter of Crafter occasion uit voorraad rijden of een nieuwe Crafter naar wens samengesteld. Bekijk de mogelijkheden voor het naar wens samenstellen op onze Volkswagen Crafter modelpagina.

ID. Buzz

De 100% elektrische opvolger van de Transporter, de Volkswagen ID. Buzz, werd in 2022 op de markt gebracht. Zowel als personenbusje en als bedrijfswagen is de nieuwe ID. Buzz op de markt gebracht. Als bedrijfswagen kunt u kiezen voor de ID. Buzz Cargo. Lees meer op de modelpagina's of neem contact met ons op voor meer informatie. 

Styling & Performance

Naast de keuze qua uitvoeringen en opties voor uw Volkswagen Crafter kunt u zowel een nieuwe als gebruikte occasion volledig naar wens personaliseren. Qua uiterlijk kunt u hiervoor terecht bij onze Styling & Performance Twente afdeling.

Huiskes-Kokkeler besteedt de uiterste zorg aan de juistheid en volledigheid van de gegevens. Hoewel de informatie permanent zo accuraat en actueel mogelijk wordt weergegeven zijn wijzigingen te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van deze advertentie kunnen derhalve op geen enkele wijze rechten worden ontleend.