De Volkswagen Golf - de standaard in zijn klasse

De Volkswagen Golf is nog altijd de standaard in zijn klasse, en met de laatste update van de Volkswagen Golf 8 is die positie enkel versterkt. Standaard met 4 jaar garantie en een rijke uitrusting voor het rijcomfort dat u van de Volkswagen Golf gewend bent, en waarom velen vóór u de Volkswagen Golf rijden. 

De nieuwe Volkswagen Golf is volledig naar uw wens uit te rusten. Met 6 uitvoeringen van de basis Golf tot en met de luxe R-Line Business, en uiteraard ook nog de keuze voor een Golf GTE of GTI: er is genoeg te kiezen als Golf-rijder. Lees hieronder meer over de rijke standaarduitrusting, bekijk de brochure, prijslijst en de actuele Volkswagen Golf voorraad en vraag geheel vrijblijvend een offerte of meer informatie aan. 

Naast de Volkswagen Golf kunt u uiteraard ook kiezen voor de ruimere Volkswagen Golf Variant, of de 100% elektrische e-Golf

Volkswagen Golf in beeld

Onze Volkswagen Golf voorraad

Filteren

Filteren

Volkswagen Golf 8 GTE

Golf 8 private leasen?

Zorgeloos rijden voor een vast bedrag per maand? Kies dan voor private lease. Zo rijdt u voor een vast bedrag per maand een nieuwe Volkswagen Golf. Kies voor zekerheid met het Private Lease Keurmerk. Weten of dit interessant voor u is? 

Standaard veelzijdig

De Volkswagen Golf is standaard rijk uitgerust met onder meer:

  • Digital Cockpit
  • LED verlichting voor en achter
  • Climatronic airco
  • Composition Media met touchscreen
  • App-Connect
  • Car2X technologie
  • Lane Assist, Front Assist, Intersection Assist
  • Voetgangersherkenning

De optionele highlights van de Golf

Hoewel hij standaard al rijk uitgerust is, zijn er nog veel meer mogelijkheden. Zo voegt de 'Life' uitvoering Adaptive Cruise Control, regelbare sfeerverlichting en 16' lichtmetalen velgen toe. Met het 'Life Business' pakket zit er o.a. de elektrisch verstelbare 'ErgoActive bestuurdersstoel met massagefunctie' bij. Andere extra opties zijn o.a. Travel Assist, LED 'plus' koplampen, 3-zone Air Care Climatronic en nog veel meer. Bekijk alles in de brochure. 

Golf 8 R-Line vrijstaand

Brochure & prijslijst Volkswagen Golf 8

Over de Volkswagen Golf

De Volkswagen Golf is inmiddels bij de 8e generatie aanbelandt. De Volkswagen Golf 8 is in 2020 geïntroduceerd en is een waardige opvolger van zijn voorganger. De Volkswagen Golf is sinds jaar en dag één van de populairste compacte middenklasseauto's in Nederland én in Europa. De Volkswagen Golf is de Volkswagen Kever al geruime tijd voorbij gestreefd als meest gebouwde Volkswagen. 

De Volkswagen Golf is voor het eerst op de markt gekomen in 1974. De stationwagon, de Volkswagen Golf Variant is sinds de 3e generatie leverbaar. Waar de Volkswagen Golf in het verleden onder meer als 3-deurs en cabriolet leverbaar was, bestaat het huidige modelaanbod uit de Volkswagen Golf (standaard 5-deurs) en de Volkswagen Golf Variant. De 100% elektrische Volkswagen e-Golf is hier aan toegevoegd in mei 2017.

Zakelijke lease topper

De Volkswagen Golf heeft zich ontwikkeld tot één van de populairste auto's voor de zakelijke rijder. Niet alleen de 5-deurs Golf maar ook de ruime Volkswagen Golf Variant is vanwege de rijke uitrusting, sportieve looks en het rijcomfort een veel gekozen lease-auto in Nederland. Met de introductie van de 8e Volkswagen Golf in 2020 is dat niet veranderd. Onder meer een standaard Digital Cockpit, diverse hulpsystemen zoals Driver Alert System, Lane Assist en Front Assist, en LED verlichting maken de Golf 8 ook nu weer een topper in het zakelijke segment.